2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیشه عزیزم فقط این مردمه بیچاره هستن که باید روز به روز زیر بار مشکلات خم تر بشن این نشست هم مثله باقی چون برای نتیجه گرفتن باید یه چیزی تغییر بکنه که هممون میدونیم نشدنیه:(((
خوشحالو شادو خندانم قدر دنیارو میدانم ....[smiley]s/sm_04.gif[/smiley]
به قول شوشو کاش 100 سال پیش به دنیا اومده بودیم، اینم دوره و زمونه بود توش به دنیا اومدیم آخه؟
همش استرس-همش تحریم-همش بدوبدو...
لباس نوزاد و کودک. ninikalas@ جنس عالی. قیمت فوق العاده. کیفیت بی نظیر
100 سال پیش نه دعوا بو نه انرزی هسته ای نه این همه استرس نه این همه نازایی نه این همه بدبختی نی ناز همسرت راست میگه
جمعه روز ایرانی اواره و زیر اوار ماندست ....ایرانی روز قدس نداردتا وقتیکه هموطنش آواره ست
سلام بچه ها ولی من کاملا عکس شما فکر می کنم ما نباید امیدمون و از دست بدیم ایشالا دکتر جلیلی یه کاری واسمون بکنه که آبرومون حفظ شه به نظر من به جای بی اعتمادی باید یکم امیدوار بود نه نا امید ...