الان اینکه امروز تو سایت یکپارچه گذاشتن برای تغییر خودرو هست یا دوباره قرعه کشی میکنن
پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد. اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است. توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه. تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من بدون ۱۰۰میلیون تو حساب تغییر دادم یعنی الان برای من نمیشه
پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد. اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است. توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه. تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
نه ربطی به 100 میلیون ندارع کسانی که 1403 بودن میتونن تا 5 تا انتخاب کن و خیلی ها 100 تومن تو حسابش ...
وای خواستم ۵ انتخاب کنم دستم خورد طرح کنسل زدم حالا نمیشه انتخاب کنم🥲
چجوری تو اولویت اول تا 5 میزنی بعد هر کدوم نخواستی میری میزنی ویرایش سفارش طرح کنسل ندیدم
برای من دنا زمستان۱۴۰۳ دراومده بود
تارا انتخاب کردم نوشت طرح قبلی باید کنسل بشه منم زدم رو دنا انصراف دادم بعد تارا ثبت کردم
امروز همسرم میگفت شنیدم تا ۵ تا میشه الویت بندی کرد زره رو جزئیات سفارش میگه یهو نوشت انصراف با موفقیت انجام شد !! البته من دیدم دقیقا زیر جزییات سفارش گزینه لغو طرح داشت که مطمئنا اشتباه اونو زده چون وقتش تموم شده دیگه نشد انتخابی کنم