2777
2789

خونه مادر شوهرم روستا هست مادر شوهرم اومده دکتر به شوهرم زنگ زدن بیا حالش بده میخواد برگرده خونه منم نذاشتم شوهرم مامانش ببره بد کردم به نظر شما؟برادر شوهرم هنوز عقد نکرده اومده خونه دختره اون نمیبره مامانشو رفته  دختره باهاش خریده وظیفه اونه یا ما؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هرحال مادرشه و حق مادری بالاار از هرچیزیه من بودم اصلا خودم‌میبردمش گلم 

دعای مادرها خیلی میگیره

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

پس منو باید بذارن رو سرشون... یه ماهه عروسی کردم مادربزرگ شوهرم اومد خونمون دو هفته نگهش داشتم دکتر بردم استخر بردم ارایشکاه بردم مثل دسته گل ازش مراقبت کردم 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
بی بهاره منو تا دکتر می‌بره اشکم در میاره مامانش این همه راه ببره

خداوکیلی چی یادتون دادن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بی بهاره منو تا دکتر می‌بره اشکم در میاره مامانش این همه راه ببره

اهان پس کلن از ریشه خرابه شوهرت .. نمیدونم والا 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه