2777
2789

فک کنم آلرژی فصلی دارم انگار یکی دس گذاشته ب گلوم داره خفم میکنه چشام پف کرده قرمز کاسه خون شدن از بغل داره قی میده بیرون آب دهنمم نمتونم قورت بدم عطسه میکنم ۲بار رفتم دکتر هیچ فایده نکرده آمپول فقط میدن دوتا بچه کوچیک دارم نمدونم ب اونا برسم یا خودم ب دکتر میگم چه مه میگه خوب میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنتی بیوتیک چیه برای حساسیت باید سیتریزین،انتی هیستامین و از این قبلیل قرص و آمپول بهت بدن

و در معرض ماده آلرژن قرار نگیری 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

خار مریم میدونی چیه؟ اون خار بنفشا هست کنارجاده ها فراونه، قسمت وسطش یه پشمای سفید هست بذار خاره خشک بشه یا خشکش رو از عطاری بگیر، اون قسمت سفید رو دم کن و بخور خیلی بهتر میشی

منم به این مرض دچارم چندین سال. هر دکتری بگی تو شهرمون رفتم.فقط قرص میدن .یا میگن آمپول بزن.قرص های مضحرفشونم سیتریزین.هیدروکسی زین.انتی هیستامین. چرت ترین قرص های که هیچ اثری ندارن فقط تنها کارایی که دارن اونم ضرر تا فایده اینه که تا سه روز نصف مغزم خواب می‌ره.طوری که همش انگار تو هوا معلقم

دانشجو
منم به این مرض دچارم چندین سال. هر دکتری بگی تو شهرمون رفتم.فقط قرص میدن .یا میگن آمپول بزن.قرص های ...

چشمام خارش میده.کوچیک ترین بویی احساس کنم تا پنج دقیقه پشت سر هم عطسه میکنم.گلوم خارش میده.گوشام خارش میده.بعضی وقتا حتی گلوم درد می‌کنه مثل اینه که انگار گلوم بریده ی چی اون وسط گیرکرده. هفته ای ی دستمال کاغذی 250 برگ رو تموم میکنم.از بس موقع عطسه آب بینیم مثل آب روان می‌ریزه.😢😓

دانشجو
من دوتا بچه کوچیک دارم خیلی سختمه

خب منم دارم دوتا بچه یکی شش سال یکیم سه سال.اعذابم اعذاب.مجبورم بعد کنکور برم شهرستان دنبال ی دکتر خوب بگردم اینجا دکتراش فقط مدرک دارن

دانشجو
چشمام خارش میده.کوچیک ترین بویی احساس کنم تا پنج دقیقه پشت سر هم عطسه میکنم.گلوم خارش میده.گوشام خار ...

همین قسمت وسط خار مریم رو دم کنید خیلی خوبه، معمولا مشکل از کبد هست برخلاف تصور ما که فکر می کنیم مشکل از ریه امون هست، خودم چند ساله گرفتارم هنوزم به بوی گل محمدی و بهار نارنج وآویشن حساسم اما خیلی بهتر شدم، اگر بتونید حجامت عام وحساسیت انجام بدین و برای قطع شدن آب بینی هم خاکشیر دود کنید، مثل اسفند، سریع آب بینی بند میاد 

همین قسمت وسط خار مریم رو دم کنید خیلی خوبه، معمولا مشکل از کبد هست برخلاف تصور ما که فکر می کنیم مش ...

قربونت خیلی ممنون. باش اینارو هم امتحان میکنم ان شاءالله که اثر داشته باشه.مرسیییی

دانشجو
منم به این مرض دچارم چندین سال. هر دکتری بگی تو شهرمون رفتم.فقط قرص میدن .یا میگن آمپول بزن.قرص های ...

والارمنکه میخورم تاثیرش خیلی خوبه 

فقط خواب آور هستن  بدیشون اینه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،