2777
2789
عنوان

امروز سر صبونه داشتم با داداش ام چت می کردم یهو از دستم کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2816 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط چون زنش قهمیده بود فکر کرده بود می خوایم رابطه بزنیم قهر کرده بود 

حس منم میگه چیز غیر از اینی نبوده

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
نه فقط چون زنش قهمیده بود فکر کرده بود می خوایم رابطه بزنیم قهر کرده بود 

خب داشتی زندگی یکی دیگه رو هم خراب میکردی

جای لجبازی اگه فکربهتری میکردی الان زبونت سرش دراز بود

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
به قر آن نبوده 

خب چرا فرستادی

مگه عکس عید دیدنی شوهرت چی بوده

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
خب داشتی زندگی یکی دیگه رو هم خراب میکردی جای لجبازی اگه فکربهتری میکردی الان زبونت سرش دراز بود

حالا رفته خونه نیست انقدر گریه کردم دخترام خونه نیستن تنهام بعید می دونم حالا حالا بیاد

به خاطر یه عکس میخواد طلاق بده؟؟؟

ملت با تاپ جلو برادر شوهر می‌گردن حالا نمیگم کارت درست بوده ولی شوهرت هم داره زیادی تند میره به بچه هاش رحم کنه

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
هیچی به خدا ۷۰۰ بار گفتم غلط کردم نمی بخشه

برادرشوعرت زنگ زد به شوهرت چی گفت دقیقا؟

حالا رفته خونه نیست انقدر گریه کردم دخترام خونه نیستن تنهام بعید می دونم حالا حالا بیاد

دلیلش برای عکس فرستادن چی بود؟یهو عکس برای زنداداشت فرستاد؟

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)