maryamkhanooomii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 119 عنوان کار با درآمد بالا 90 بازدید | 7 پست شهر ما کوچیکه من میخوام یک کاری شروع کنم بنظرتون توی لاین های آرایشگری چه کاری رو شروع کنم ؟؟ناخن کار اینجا زیاده ولی لاین رنگ خوب هم نداریم ولی میگن که با بوی مواد رنگ و کراتین آدم زیاد اذیت میشهلطفا میشه کمک کنید خواهش میکنم 1402/02/08 | 03:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monaaaamii عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3103 تتو کار چی زیاد دارید؟ مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
maryamkhanooomii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 119 پاکسازیه پوستم خوبع راستش چند نفر هستن که کارشون خیلی خوبه همه اونجا میرن
maryamkhanooomii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 119 تتو کار چی زیاد دارید؟ اره تقریبا ده نفر هستن و حقیقتش مشتری هم کمه
monaaaamii عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3103 اره تقریبا ده نفر هستن و حقیقتش مشتری هم کمه اها.میکاپم بخوای یاد بگیری خیلی هزینه داره.لامصب ۵۰ تومن میخواد مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
maryamkhanooomii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 119 اها.میکاپم بخوای یاد بگیری خیلی هزینه داره.لامصب ۵۰ تومن میخواد دیگه یه سرمایه اولیه باید بذارم براش☹ولی بنظرت میکاپ درآمدش بیشتره؟
monaaaamii عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3103 دیگه یه سرمایه اولیه باید بذارم براش☹ ولی بنظرت میکاپ درآمدش بیشتره؟ تقریبا در یه سطحه با رنگ مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.