2777
2789
عنوان

جواب عممو چی بدم

373 بازدید | 36 پست

امروز عمم به مامانم گفته دخترت دخترمو به راه بد میکشونه 

همسنیم  چون من تیپم امروزی تره و خانوادم به حجابم کاری ندارن فکر میکنه من تاثیر بد میزارم در حالی که دختر عمم وضعش خیلی خرابه حجابشم به زور مامانش رعایت میکنه چنتا چنتا دوس پسر داره ولی من تو این خط نیستم عمم خبر نداره فکر میکنه دخترش فرشتس خیلی حرصم گرفته 

با دختر عمت رابطتو در حد سلام علیک کن

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

قطع رابطه

عمت رو اخلاق مامانتم شاید تاثیر بذاره

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صمیمی نیستم باهاش در کل 

خب پس کلا وقتی میان شما برو اتاقت، خونشونم نرو، به پدر مادرتم بگو علتش این حرفشونه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

وای دقیقا منم همین مشکلو داشتم اصلا دیگه نمیرم سمت دخترش، خودش خرابه با من میگرده‌، همه تقصیرا هم میاد سر من ولی من بهش گفتم خودش دخترش چجور آدمیه. خداروشکر پذیرفت ولی براش  خیلی توضیح دادم

زاده ی کهکشان.

تو جواب نده پدر مادرت بزرگ ترات جواب بدن چون بزرگ تراش مطرح کردن 

من بی اندازه بی حجابم دوستم بی فشار خانوادش بسیار متین و باوقار که هزار برابر من آزادی داره 

دختر عمت همونی میشه که توی طینتش 

ذات بد نیکو نگردد

سعی کن هرچند دوستشم داری روابطت رو قطع کنی ( قهر نه قطع فقط تو نشست های فامیل سلام علیک کنید)