2777
2789

بچه ها من خیلی زود عصبانی میشم و اصلا صبور نیستم 

یهو صورتم داغ داغ میشه دست و پاهام یخ میزنه و ضربان قلبم میره بالا چند دقیقه بعدم آروم میشم ولی تو همون چند دقیقه گند میزنم با عصبانیتم،حرفایی که نباید رو میگم و بعدش پشیمون میشم

میخوام خودمو درست کنم کیا خیلی صبورن؟میشه به من کمک کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچ مدد رسانی رو بالاتر از خدا نمی دونم و از خودش میخوام بهم صبر بده

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

شبیه شوهر منی البته دیگ داره میش شوهر سابق 😂 بشین با خودت حرف بزن فکر کن ببین تو عصبانیتت چ حرفایی میزنی و چ اسیب هایی ب قلب اطرافیانت نفس عمیق بکش واکنش نشون نده سریع مقابله کن سعی کن ب جای داد و بیداد سکوت کنی و نفس بکشی و فک کنی چقدر رفتارت الان میتونس بد باشع سر مساعل الکی ...زندگی رو ب کام خودت و اطرافیانت تلخ نکن و قدر جوونی تو بدون خودتو جوش نده پیر میشی مریض میشی کم تر اهمبت بدع ... 

از اشتباهات بی‌پایه مردم یکی این است که خیال می‌کنند هر کس دارای خصوصیاتی است تغییر‌ناپذیر؛ یکی بد است و دیگری خوب، این هشیار است و آن احمق؛ این فعال است و آن تنبل.هر انسانی در خود عناصر خوب و بد را دارد، گاهی روی خوبش را نشان می‌دهدو گاهی روی بدش را ...!
تمرین ، تمرین ، تمرین. منم قبلن بد عصبانی میشدم اما الان بیشتر سکوت میکنم اما گاهی دیگه قاطی میشه م ...

چه تمرینایی مثلا؟

میدونی وقتی سکوت میکنم یه حس مضخرفی بهم میگه داره بهم ظلم میشه و حتما باید جوابمو بدم وگرنه حقم ضایه میشه

😄😄مثل من 

شبیه شوهر منی البته دیگ داره میش شوهر سابق 😂 بشین با خودت حرف بزن فکر کن ببین تو عصبانیتت چ حرفایی ...

وای اره بخدا من انقدرحساسم دهن اطرافیانم سرویس شده مخصوصا همسرم و مادرم

وقتی سکوت میکنم حس میکنم حقم ضایه میشه و بهم ظلم میشه درنتیجه هرچی تو دلمه میریزم بیرون