2777
2789

دفعه قبل میخواستم برم خونه پدرشوهرم بهم گفت با خودت لباس بیار فامیلامون شاید بیان انگار لختم یا بدحجابم ک اینجوری میگه 

بخدا ما از اون خانواده های معمولی بودیم از اول اینا زیادی عقبن از زمونه الانم موندم از زیارت بیان من چیکار کنم ب همسرم گفتم بزار فاملاتون بیان برن بعد من میرم دیدنشون 

خوب منظورش اینه لباس مناسب مهمونی بیار چون نامزد هستین ظاهرا چون ممکنه لباس مناسب نداشته باشی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاهلی مثل دخترا تیناجر ۱۶ ساله اعتراض میکنی. ازشون خوشت نمیاد نرو تو جمعشون میری واسه چند ساعت تیپ همیشگیت نباش. همینه ازدواج دیگه متاسفانه مراعات خونوادهش جدا حرفاشون جدا تیکه کنایهشون جدا سر همشون حرص بخوری که از زندگیت لذتی نمیبری تازه اگه شانس بیاری شوهرت آدم باشه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
ن بابا اینا میگن مثل اوملا بگرد

خوب از نظرت اگ اونا امل بودن چرا باهاشون وصلت کردی؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه