2777
2789
عنوان

آیا میخواستن منو بدزدن؟😐🥲😂

507 بازدید | 17 پست

قضیه از این قراره ۱۵ سالم که بود چون الان ۱۹ سالمه بعد خلاصه از مدرسه برمیگشتم یه نفر داد زد اسممو صدا زد اول توجه نکردم بعد که برگشتم بهش گفتم با منی؟ گفت به غیر از تو کسی اینجا اسمش این نیست بعدم خانومه گفت بیا که سوارشو بریم بابات زنگ زده امروز نمیتونه بیاد.....

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بار دومم چند هفته بعدش بود که خواستم پیاده برگردم خونه 

دیدم یه آقا با تیشرت و شلوار مشکی و کلاه نقابدار داره از در مدرسه پشت سرم میاد.....

بار دومم چند هفته بعدش بود که خواستم پیاده برگردم خونه  دیدم یه آقا با تیشرت و شلوار مشکی و کل ...

خلاصه تا دوتا چهار راه بعدشم اومد دنبالم اما باید میرفتم داخل کوچه که برسم به شهرکمون ....ظهر بود و کوچه خلوت.....یهو دیدم داره به سمتم میدوه...منم دیگه فقططط میدوییدم

منم ی بار نزدیکای ساعت ۸،۷شب میومدم خونه گردوخاک وحشتناکی میومدخیابون نزدیک خونمون خیلی خلوت بود پرنده پرنمیزد کنا خیابونم ی پارک جنگلی تارکه 

دیدم فقط مردی قدبلن لباس مشکی دنبالم داره میاد یکم ترسیدم سرعتم بیشترکردم دیدم داره دنبالم میدوعه منم پاگذاشتم ک ی لحظه دیدم بغلم کرد ی دستش واز وسط پام رد کرد

ی دستشم میخواست دهنم وبگیره ک دس پاچه شده بودتوصورت دنبال دهنم میگشت منم جیغ میزدم ی لحظه دیدم ی ماشین از رو ب رو میاد ک پرتم کرد زمین ک دیگه نفهمیدم چی شد تاخونه دوییدم

منم ی بار نزدیکای ساعت ۸،۷شب میومدم خونه گردوخاک وحشتناکی میومدخیابون نزدیک خونمون خیلی خلوت بود پرن ...

واییی مال تو که ترسناک تره