2777
2789
عنوان

خاص ترین اسمی که تاحالا شنیدید چی بوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 26 پست

به نظرم عجیب ترین اسمایی که میشه شنید اسمایی کردیه چون معنیشو ما نمیدونیم

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌ ی اسم کردی شنیدم خیلی قشنگ بود ماردین 🥺

خیلی قشنگه اگه به خاطر اون مار اولش مسخره نکنن چون دیدم خیلی جاها اول اسمارو مسخره میکنن معنیش چیه؟

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

من رفتم عروسی طرف همسرم

کورد هستن اسمه یه پسره ک فامیلشون بود (فریار) بود 

باوان و کاوان و چاوان هم برام عجیب بود میشنیدم بینشون 

ولی اسمای کوردی خیلی قشنگن مثلا پیرزنای ۸۰ سالشون اسماشون مروارید و طناز و ساقی هست و پیرمرداشون اسماشون مسیح و صدرا و کاران و آرن ....

خیلی تعجب کردم اصلا اسم عربی مثل فاطمه و زهرا و محمد ندارن فق خیلی کم حسین و علی دیده میشه 

بزن پیج‌parsiname تواینستا دیگ هیچ عسمی برا ت خاص نیس ازبس اسم‌های خاص میزاره

برای اسم دخترم خیلی‌ میگشتم تو پیجش اسمای واقعا خاصی داشت بعضی اسماشو هنوز هیچ جا نشنیدم 

برای اسم دخترم خیلی‌ میگشتم تو پیجش اسمای واقعا خاصی داشت بعضی اسماشو هنوز هیچ جا نشنیدم 

منم اسم دخترمو‌ازاونجا برداشتم 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
ملورین 

یه دوقلو دیدم یه جا اسماشون ملورین و میلانا بود هم اسماشون تک بود هم خودشون خیلیی خوشگل بودن حس خوبی به این اسم دارم