2777
2789
عنوان

قرص روکین

878 بازدید | 9 پست

خانما من یک هفته پیش رفتم دکتر زنان چون پریودم یک ماه عقب افتاده بود که آزمایش خون دادم باردار نبودم و ترسیدم آزمایش خون دقیق نباشه رفتم دکتر سونوگرافی کرد گفت نیستی ولی کیست داشتم قرص روکین بران نوشت تا قبلش دردی نداشتم از وقتی قرص رو شروع کردم درد زیر شکم و کمر پیدا کردم شدید ممکنه از عوارض قرص باشه 

ب منم گفت بخر واسه پلی کیست ولی نخوریم

خیلی دردم شدید میشه آخه جالبه قبل از اینکه بفهمم کیست دهرم دردی نداشتم همینکه قرص رو شروع کردم دردش شروع شده هی میگیره ول میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دردم شدید میشه آخه جالبه قبل از اینکه بفهمم کیست دهرم دردی نداشتم همینکه قرص رو شروع کردم دردش ...

دقیقا منم قبل اینکه بفهمم کیست دارم پریودهام منظم بود همه چیم عالی بود الان نامنظم شدن هر روز خون ریزی دارم

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

مرسی گلی . پونیکا قرصع ؟

بله عزیزم ی قرص گیاهی منم خیلی وقته پریوود نمیشدم ی بسته خوردم بعد تموم شدنش پریود شدم

علائم پلی کیستکمم حس میکنم بهتر از قبل شده

دوباره از پنجم شروع کردم