2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فردا ازمون دارم توروخدا براي منم دعا كنيد خيلي خيلي بهش نياز دارم بخصوص زخم زباني كه ميشنوم😭😭😭

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
عذرمیخوام شما سال چندمی ؟ من تردید دارم که رشته روان رو انتخاب کنم یا حقوق به هر دو علاقه دارم اما م ...

عزیز من ارشدم سال سوم 

ببینید برای موفق شدن در روان و به درآمد رسیدن راه درازی دارین یا بتید بعد لیسانس تو ازمونا شرکت کنی و همین معلمی چیزی قبول شین که اونم اصلا معلوم نیس آزمون کی باشه  یا چی بعد برای مطب زدن باید تا دکترا برین کلی دوره و کارگاه های مختلف شرکت کنین که اینام خودشون هزینه بره 

ولی با حقوق راحت تر به درآمد میرسین من از دوستام هستن که با همون لیسانس حقوق رفتن کار کردن فوقش بعدش ارشد میگیری و آزمون وکالت شرکت میکنی 

بازم اگر موردی هست بپرسین

عزیز من ارشدم سال سوم  ببینید برای موفق شدن در روان و به درآمد رسیدن راه درازی دارین یا بتید ب ...

ممنونم مرسی لطف کردید میشه برام دعا کنید حقوق دولتی یه دانشگاه خوب قبول شم 😔🥺

و اینکه من مدت زیادی هست فکنم درگیری افسردگی شدم ( از کجا مطمئن شم) روز به روز حالم داره بدتر میشه ا ...

ببین واقعیت این که شما افسردگیت در چه حد هست رو روانشناس و روانپزشک تشخیص میده 

اگر در حد کم باشه میتونین با تمرینات اوکی بشین ولی واقعیت بخواین سریعتر نتیجه بگیرین باید در کنارش به یک روانپزشک هم مراجعه کنین تا تحت دارو درمانی هم باشین