2777
2789
عنوان

چه کاری درآمدش خوبه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا رشته های اکادمیک(از طرق دانشگاه)درامد ندارن دیگه معمولا یا باید سال ها بگذره(فقط علاقه است)

کار ازاد مثلا یه مهارت حالا هرچی ارایشگری و …

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
عزیزم داره میگه رشتم انسانیه به درس هم علاقه ندارم تا دیپلم میخوام بخونم بعد شما اومدی میگی پزشکی؟! ...

مردم ازخنده چقد خوبن بعضیا🤣

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

ادمین پیج بلاگری شو.شنیدم درامد خیلی خوبی داره ولی باید دوره و اینا بری 

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
به قرآن من منظورم کلی هست نسبت به درآمد میگم نه اینکه این رشته انسانیه و نمیتونه پزشکی بره

میدونم عزیزم ولی پزشکی در کل تا ۳۰ ۴۰ سالگی طرف درآمدی نداره اونم اگ تخصص بگیره تا ۳۵  سالگی به یه درآمد نسبتا خوبی میرسه ولی اگ عمومی بمونه خیلی درآمد کم و ناچیزی داره

همونی که دلش پیش تو گیره
تو گفتی به نظر شما چه شغلی درآمدش خوبه من کلی گفتم

من کی گفتم به نظر شما چه شغلی درامدش خوبه؟!!!😂😂😂

استارتر میگه خیاطی برم یا ارایشگری کدوم دوره برم یادبگیرم خوبه!!!😂😂😂

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  
من کی گفتم به نظر شما چه شغلی درامدش خوبه؟!!!😂😂😂 استارتر میگه خیاطی برم یا ارایشگری کدوم دوره بر ...

من فقط تاپیکو دیدم.

الان خوندم دیدم میگه پدرش میگه کار یاد بگیر خودش خیاطی دوس داره اگه اینطوره آرایش گری

آرایشگری ولی کاشت ناخن به نظرم کم کم داره خز میشه و مشتریش رو از دست میده لاین هایی برو که از قدیم ...

مثلن چ چیزهایی

من خاستم بزم ناخن

بنظر شما چ لاینی خوبه؟ 

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.

من۱۸ ساله خیاطم شغل شرافتمندانه ای هست

آرایشگری هم دوتا مدرک تپل دارم گذاشتم تو کمد خاک میخوره 

درسته درآمدش  بیشتره اما دیگه اززندگیت بچه هات شوهرت غافل میشی ترجیح دادم خیاط باشم با حقوق کمتر ولی خانوادم تحت کنترل دارم و بهشون سرویس میدم 

هرچی اطرافم نگاه میکنم میبینم ارایشگرا زندگی شخمی ای دارن 

نظر شما چیه ؟؟

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗