2777
2789
عنوان

وایب زندگی

136 بازدید | 10 پست

سلام😁

برای اینکه وایب آدم تغییر کنه باید چیکار کنه اون ادم😁

مثلا بعضیا اسمشون ک میاد ناخودآگاه ی مدل لباس.ی استایل. ی بوی ادکلن.ی سری علایق.و کلا یچیز خاص به ذهن آدم میاد

بعضی از بلاگرا یا یوتیوبرا یا مردم توی شهر رو که میبینم

وایب فرانسه و پاریس میدن😁و بعضی هاشون خیلی مینیمال طوری ان

بنظرتون باید برای اینکه ی حس و حال خاص مخصوص خودمون داشته باشیم چیکار کنیم؟

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

حقیقتا سوال جالبی بود و من جوابش رو نمیدونم اما بعضی ها گاهی بهم میگن که زندگیت وایب دارک آکادمیا میده.. که از حق نگذریم واقعا وایب قشنگیه:)

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا سوال جالبی بود و من جوابش رو نمیدونم اما بعضی ها گاهی بهم میگن که زندگیت وایب دارک آکادمیا می ...

جدی خیلی خوبه

من آدمایی که وایب دارک دارنو دوست دارم😀🤝🏻

چکاری کردی اینجوری شده

جدی خیلی خوبه من آدمایی که وایب دارک دارنو دوست دارم😀🤝🏻 چکاری کردی اینجوری شده

کار خاصی نکردم ، تا قبل از اینکه بقیه بهم بگن هم حتی چنین چیزی به ذهنم خطور نکرد..

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

و منی که عاشق وایب دارک آکادمیا و کلاسیکم :))))

هلاکشماااا

موسیقی کلاسیک و عاشقانه های قدیمی طور فرانسوی و انگلیسی

داستان کلاسیک

لباس کلاسیک

رنگ های خنثی تو لباس مثل قهوه و کرم و سفید و خاکستری و سورمه ای

پاییز و زمستون

نوشیدنی های گرم مثل قهوه و هاتچاکلت و کاپوچینو و چای و دمنوش

همون وایب فرانسه طوری

آثار ونگوگ

مجسمه های هنری یونان باستان با داستان هاشون

عکس هایی مثل همینی که پروفمه

نمیدونم چقدر وایبشو میدم ولی خودم عاشقشم

ای کاش منم وایبشو بدمممممم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
و منی که عاشق وایب دارک آکادمیا و کلاسیکم :)))) هلاکشماااا موسیقی کلاسیک و عاشقانه های قدیمی طور ف ...

نهههههههه

وااااااهااااییی🤩

خیلی خوبه خیلی خیلی خوبه🤯

تا حالا کسی بهت نگفته؟چ وایبی داری؟

منم خیلیییییی دوست دارممم 

کلا انگار فرانسه هست🥲

نهههههههه وااااااهااااییی🤩 خیلی خوبه خیلی خیلی خوبه🤯 تا حالا کسی بهت نگفته؟چ وایبی داری؟ منم خ ...

یه دوست مجازی دارم. یکساله باهم دوستیم

اون فقط بهم گفته

اخه میدونی دوستایی که الان دورمن اصلا به اون صورت منو نمیشناسن که بخوان به وایبم پی ببرم. هر چند خودمم شخصیتمو کامل لو ندادم واسشون چون حس دوست واقعی ندارن واسم با اینکه دوستیم و باهم خوبیم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
یه دوست مجازی دارم. یکساله باهم دوستیم اون فقط بهم گفته اخه میدونی دوستایی که الان دورمن اصلا به ا ...

آها که اینطور🙂

وقتی اون بهت گفته حتما هستی خب🥲

درسته چقدر خوب طاقت اوردی و خودتو لو ندادی😂من بودم همون دقیقه اول خودم به همه میگفتم چه وایبی دارم

آها که اینطور🙂 وقتی اون بهت گفته حتما هستی خب🥲 درسته چقدر خوب طاقت اوردی و خودتو لو ندادی😂من بو ...

😂😂😂