2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای اصن یاد این خاطره میفتم آب میشم 

چند بارم گفتم تو سایت 

شب عروسیم تو تالار با شوهرم داشتیم حرف میزدیم 

همه هم مشغول خوردن و بگو بخند 

شوهرم داشت در مورد گل فروش حرف می‌زد 

کلا بلند بلند داشتیم حرف میزدیم ی چیزی گفت من گفتم گل فروش گوه میخوره یهو همون موقع باند قطع شد 

آخه خدا تو همون کلمه گوه میخوره که گفتم یهو همه نگاه کردن به من فک کردن دعوا شده هیچی دیگه اصن سممممم خالص

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......

مزخرفترین شب بود مادرشوهرم یه خساستی به خرج داد کمک نکرد به همسرم اونم دستش خالی بود آرایسگاه ارزون لباس ارزون فیلمبردترکه نگم یه دختره توروستا باباش یه دوربین خریده بود براش تو دهاتا میرفت جشنا فیلم میگرفت میوه فقط موز اونم پرکرده بود تودامنش نفری یه دونه میداد دستشون آبروی خانوادم رفت همسایه خودشون به داییم گفته بود از دخترتون سیر بودین دادین به اینا خیلی خسیسن افتضاح

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃