2821
2789
عنوان

کسی ک دیر جواب میده☹️

445 بازدید | 44 پست

سلام دوستان شب تون بخیر امیدوارم حال دلتون خوب باشه ی سوالی داشتم ازتون میخواستم ببینم جای من باشین چ کار میکنید اگر با کسی در ارتباط باشین (اقا)ک قصد تون اشنایی هست و مطمئن باشید ب شدت سرش شلوغ و خیلی کار داره و دیر جواب تون بده ناراحت میشد 😂خودمم خیلی کار دارم مقاله مینوشتم فقط میخواستم بدونم واکنش تون چیه منظورم از دیر جواب دادن ۶ ۷ ساعت

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ازش دلیل میپرسم و قصدشو میپرسم شاید کار داره

خوب دلیلش کارشه خیلی کار داره😂☹️میدونم ولی ی پیام ساده ی ثانیه زمانبره

نباید ناراحت بشی، ادما در طول روز کارای زیادی دارن، مشغله‌ها زیاده، اینکه دیر جواب بده حتما دلیل این نیست که دوستتون نداره یا براتون اهمیتی قایل نیست. حس اون ادم به خودتون رو اون مواقعی که کاری نداره و داره باهاتون حضوری و یا تلفنی حرف میزنه باید بسنجید.اجازه بدیم ادما مشغله‌های روزانه‌شون رو بگذرونن و بعد با ارامش از کنار هم بودن لذت ببریم

خوب دلیلش کارشه خیلی کار داره😂☹️میدونم ولی ی پیام ساده ی ثانیه زمانبره

خوب پس کار داره دیه درک کن یه پیام ساده شاید نمیخاد بده شاید دلش میخاد زیاد بات ح بزنه ک حس معذب بودن نکنی معمولا پیامای دیر ب دیر ادمو معذب میکنه

شاید کارزیاد داره منم معمولا دیر جواب میدم 

اره دیقا کار داره منم کار داشتم دانشجو ام داشتم رو درسم کار میکردم خودم گاهی دیر جواب میذم ولی ۷ ساعت😳ی پیام مگ چ وقت میبره 

2825
2823
2791
2779
2792