2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

139 بازدید | 15 پست

من اگ بخام با کسی ک آدم مذهبیه ازدواج کنم چکار کنم 

شما بهم پیشنهاد بدین

من خاستگارام و رد میکنم چون بدون شناخت نمیتونم کسی و قبول کنم ک همسرم بشه

با یه آقا پسری هم چندین سال دوس بودم اما خیانت کار بود .ولی دیگ ادمی عین اونو نمیخوام 

دلم میخواد همسرم باایمان و باخدا و نماز خون باشه. توروخدا بگین چکار کنم خانما.نگین ک برو تو اجتماع.

من آدم محجبه ای هستم ولی کمتر پسری میاد سمتم چون میدونه اهل دوس شدن اینا نیستم پسری امروزین فقط میخوام یکی باهاشون باشه.

خانوما من سرطان هم دارم بنظرم کسی ی دختر سرطانی رو میخواد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم از همه بدتر دلم شکسته عشقم بعد ۷ سال نفهمید سرطان دارم رفت با یکی دیگ .۷ سال موندم ب پاش ...

ای جانم 

والا منم نمی‌دونم چجوری و از کجا شوهر خوب پیدا کنم 

چون با وضع الآن نمیشه ریسک کرد و اعتماد کرد به این پسرا 

ممنون عزیزم از همه بدتر دلم شکسته عشقم بعد ۷ سال نفهمید سرطان دارم رفت با یکی دیگ .۷ سال موندم ب پاش ...

چرا7سال عمرتوبه پاش ریختی حیف جونیت نبودک پای ی اشتباه هدرشه آخه این همه صبوری!

Dunyada olumden baskasi yalan
چرا7سال عمرتوبه پاش ریختی حیف جونیت نبودک پای ی اشتباه هدرشه آخه این همه صبوری!

نمیدونستم اینقدر نامرده.بهم گفت بعد آموزشی میاد خواستگاری ولی من یهو مبتلا ب سرطان شدم ‌.باورنمیشه حتی ده روزم نگذشت رفت با یکی دیگ .تو این حال روحیه بذترم کرد الهی خدا جوابشو بده.خیلی دوسش داشتم بااینکه اون منو دوس نداشت و فقط نگهم داشته بود تنها نباشه .نفهمید مریضم دیگ سراغی ازم نگرفت دیشب فهمیدم خیانت کرده و شبا ب عشق اون دختره تا شب بیداره.برام سخته میخوام بمیرم دیگ ب چه امیدی زنده باشم

نمیدونستم اینقدر نامرده.بهم گفت بعد آموزشی میاد خواستگاری ولی من یهو مبتلا ب سرطان شدم ‌.باورنمیشه ح ...

عزیزم فدات شم آروم باش به خاطر یه بی‌لیاقتی خودتوباختی 

قوی باش قربونت برم توکلت کجارفته💋 خداتقاص این همه سال بازی دادن توروازش میگیره.امیدت ب خداباشه ایشالاسلامتیت برگرده وبهترین ازدواجوداشته باشی. 

برات سرنمازدعامیکنم قول میدم💋💋

Dunyada olumden baskasi yalan
عزیزم فدات شم آروم باش به خاطر یه بی‌لیاقتی خودتوباختی  قوی باش قربونت برم توکلت کجارفته💋 خدا ...

آبجی ی غم بزرگی تو دلمه .

باکاری ک اون کرد دلم میخواد منم بدترین دختر دنیا بشم و ب عالم و آدم خیانت کنم.

واسه همین میگم ای کاش شرایط ازدواج برام پیش میومد تا کنار ی نفر دیگ آروم میگرفتم اینجوری خودمو نینداختم تو باتلاق .

ممنونم عزیزم من ب دعات احتیاج دارم