2777
2789

خیلی حس بدیه که یکیو با تلاش نگهداری که پیشت بمونه و نره....دوسش داشته باشیو اون سرد باشه ولی بچسبی بهش و نزاری این طناب بینتون که الان تبدیل به ی نخ شده و هر لحظه امکان پاره شدنش هست پاره شه و در بره....یسریا میگن ولش کن بزار بره ...نمیدونن توی قلبم چه خبره چقد دوسش دارم که تن دادم ب این خفت و خودمو بی ارزش کردم و التماسش کردم که نره و دوسم داشته باشه منی که یه دختر سر کش بودم و اجازه نمیدادم هیچکس بهم زور بگه حتی بابام.من همونیم که یکی میخواست از زندگیم بره میگفتم ب سلامت ،الان اروم شدم و ساکت یه دختر افسردم که حریف قلب لعنتیش نمیشه ...با قلبش حرف میزنه که خفه شه و احساسشو خاموش کنه ولی قلبش گوش نمیده💔فک میکنه اگه عشقش بره دیگ هیچ امیدی به فرداش نداره میگه اگه بره تنها میشم ...خودمو تیکه تیکه  میکنم ولی نمیزارم بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من واقعا عاشقشم بد تر از این وابستش شدم.‌‌..

این عشق نیست خواهر جونم یه روز به خودت میای میبینی وقتتو عمرتو برای کسی گذاشتی که نبوده نیست 

ببین نمیخوام از زندگیم بگم ولی من همسرم دقیقا زمانی وارد زندگیم شد که من همه رویاهامو باخته بودم پس مطمین باش سهم تو از زندگی یه ادمیه که ازت تخت هیچ شرایطی نگذره و تو اولویتش باشی