2777
2789
عنوان

وقتی که ...

98 بازدید | 17 پست

عصبی  میشید  و   یا  ناراحتید، دلتون گرفته  چیکار می کنید که  آروم بشید؟  لطفا  همه  راهکار  و  راه حل تجربه تونو  بگید  شاید  به  درد  دوستان  خورد  و  برای  یکی مفید بود پیشاپیش ممنون  از همگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیه نمیکنم اصلا چون گفتی بگو میگم اول سیگار میکشم بعد میزنم بیرون دخترمو میبرم پارک خودمم هوا میخوره ب سرم ی دور تو شهر میزنم اروم میشم

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

من که آهنگ ملایم دیگه توی کانال دکترم گوش میکنم

ولی قبلش برای اینکه زندگیت بیشتر از این خراب نشه و زندگی خوبی و با موفقیت و لذت بخشی بتونی تجربه کنی بنظرم حداقل با یک مشاور تلفنی خوب در میون بذار که اصلا کلا مشکلت حل بشه

اگه خواستی آیدی یک روانشناس عالی را بهت میدم پیام بده و وقت بگیر تا وقت مشاوره تلفنی بهت بده

دکترت کیه؟ ولی یه نوع تبلیغ تا کمک

هرجور دوست داری اگر شهرتون مشاور خوب هست برو اونجا

دکتر من گاها سوال کوتاه داشته باشم پیام بدم رایگان جواب میده

فقط مشاوره تلفنیشون هست قیمتشم مناسبه

من خیلی امتحان کردم شما هم چندجا برو امتحان کن