2777
2789
عنوان

نامزدم توخیابون جلو همه باهام بدرفتاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا عزیییزم  کات کردین تازگیا؟

نه من با کسی تو رابطه نیستم کلا جریان اینه که امروز تو جمع بهم توهین شد و قلبم و غرورم هزار تیکه شد...

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓
عزیزمم چرا اخه چی گفتن بهت😢

شما فک کن یه چیزی تو ظاهرت رو مسخره کنن...که اصلا نقص نیست همه میگن چقد خوشگلی و اینا من شباهت زیادی به پروفم دارم به خاطر شباهتش گذاشتم ولی دیگه گفت و همه خندیدن الان دیگه واسم مهم نیست زشتم یا خوشگل مهم اینه که من دلم شکست

شما فک کن یه چیزی تو ظاهرت رو مسخره کنن...که اصلا نقص نیست همه میگن چقد خوشگلی و اینا من شباهت زیادی ...

فداتشم میدونم خیلی حس بدیه 

سعی کن بهشون فکر نکنی و از حالا بهشون نشون بدی که چقدر خودتو دوس داری

فداتشم میدونم خیلی حس بدیه  سعی کن بهشون فکر نکنی و از حالا بهشون نشون بدی که چقدر خودتو دوس د ...

مرسی عزیزم🖤✨مشکل من اینه خیلی ضعیفم زود گریم میگیره راه حلی داری واسش

مرسی عزیزم🖤✨مشکل من اینه خیلی ضعیفه زود گریم میگیره راه حلی داری واسش

من خودمم همینطوری 

ینی هنوز هیچی نشده من بغضم میترکه اشکم میریزه

ولی تازگیا تصمیم گرفتم قگی باشم و خیلی گریه نکنم مخصوصا جلو نامزدم

وقتی بقیه برات بی اهمیت بشن خیلی راحت تر میتونی گریه نکنی

اره بهم میگه تو قبلش من بهت گفتم اون خوبه یا نه حتی نگاهمم نکردی با ناراحتی سرتو تکون دادی

آره دیگه تقصیر توبود زیادش دفعه بعد خودتو اصلاح کن اینطور که معلومه هررفتاری باهاش داشته باشی اونم اون رفتارو باتو داره پس بهش احترام بزار احترام ببینی حتی الکی

من خودمم همینطوری  ینی هنوز هیچی نشده من بغضم میترکه اشکم میریزه ولی تازگیا تصمیم گرفتم قگی ب ...

اره این مشکل بدیه من مثلا فک میکنم یه گنجشک مرده فوری گریم میگیره بقیه میگن قلبت مهربونه ولی دوست ندارم اینجوری گریه کنم مرسی بابت دلداریت انشاالله با نامزدت خوشبخت ترین باشین