2777
2789
عنوان

ریزش مو

352 بازدید | 23 پست

من تازگیا موهام خیلی میریزن جرعت نمیکنم شانه بزنم جلوی موهامم تقریبا اندازه یک سکه خالی شده..  امروژ رفتم ازعطاری شامپو خرگوشک و  وگیاه رز ماری ودم اسب گرفتم میگفت اگر بزنی به موهات خوب میشن حالا میخام بدونم کسی تجربه ایی داره بگه بهم لطفااا  🥺😭

برو متخصص پوست و مو

عطاری چیه دیگه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=287927290]برو متخصص پوست و مو عطاری چیه دیگه[/QUOاخه دکتر خوب داخل شهرمون نیست حتی دکتر عمومی ...

نه عزیزم برو یه چکاپ بده دلیل ریزش موهات مشخص بشه

مثلا اگه بخاطر کمبود ویتامین دی یا اهن باشه رزماری هیچ نتیجه ای نمیده تا کمخونی جبران نشه

اصلا شاید قارچ و لیکن پلان و..باشه اینو متخصص پوست و مو میفهمه

نهایتا برو دلیل ریزشتو بفهمی و خوددرمانی کن بعدش دیگه داروهاشونو استفاده نکن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ریزش مو علتش داخلیه ، اینایی که گرفتی شاید موها رو تقویت کنه ولی ریزششو‌قطع نمیکنه که   ی ...

از کجا بدونم تنبلی تخمدان دارم  علائم کبد چرب چیع میشه بگین، اخه این چندوقت گرمی زیاد خوردم حساسیت هم دارم به گل....  که الانم فصلشه...  

نه عزیزم برو یه چکاپ بده دلیل ریزش موهات مشخص بشه مثلا اگه بخاطر کمبود ویتامین دی یا اهن باشه رزمار ...

ببخشید از گرمی هم میشه اینجوری شدن موهام  🥺

ببخشید از گرمی هم میشه اینجوری شدن موهام  🥺

نه بخاطر تنبلی تخمدانه

پروتئین زیاد مصرف کن(گوشت و سینه مرغ) امگا۳ بخور هفته ای دوتا اگه کم خونی داری قرص اهن بخور

امپول بیوتین بپانتین هم از داروخانه بگیر تا۶هفته یا سه ماه بزن هرهفته

یه مولتی ویتامین هم مصرف کن(پزشکا ساپلاس مدز یا اکتی درم مینویسن اکتی درم بهتره)

ویتامین ای هم خوبه

ویتامین دی هم اگه پایین بود دوهفته یکبار یه ویتامین دی ۵۰۰۰۰بخور

فقط حتما چکاپ بده خودسرانه نخور

کلسیم هم خوبه

ببخشید از گرمی هم میشه اینجوری شدن موهام  🥺

نه ربطی به گرمی نداره اما شدیدا بااسترس درارتباطه خودم تجربه کردم ودختر برادرم من دکتر نرفتم ولی یه آدرس متخصص دادم اون رفت الان بیا وببین تهران هستی گلی جون آدرس بدم

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

من پنج سال پیش بهترین متخصص شهر رفتم جز پول گرفتن هیچی نکرد

برای ریزش مو؟

دلیل ریزش موهاتون ارثی بود یا هورمونی؟

ریزش مو علتش داخلیه ، اینایی که گرفتی شاید موها رو تقویت کنه ولی ریزششو‌قطع نمیکنه که   ی ...

ببخشید من همه اینایی که گفتین دارم ریزش شدید مو دارم. چکار کنم میرم دکتر فقط قرص میده اثر نداره شما میدونی چکار کنم.

زمان بارداری اصلااااااا ریزش نداشتم الان یکسال میگذره ریزش شدید دارم دوباره