2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله همسرمن کبدش چرب بود هم کلسترول داشت هم تری گلیسیرید هم غلظت خون باسیاهدانه عسل همش درمان شد اصلا باورش نمیشد الانم هرروز میخوره اصن عاشقش شده خودمم باسیاهدانه عسل تنبلی تخمدانم درمان شد وهم رحمم گرم شدومیخواستیم بچمون پسرباشه که به لطف خداشد

بله همسرمن کبدش چرب بود هم کلسترول داشت هم تری گلیسیرید هم غلظت خون باسیاهدانه عسل همش درمان شد اصلا ...

واقعا عزیزم!!؟ 

خداکنه برای پسرمنم جواب بده کبدش چربه گرید 2تا3

آنزیمهای کبدیش بالا وبالاترهمش میرفت گفتیم سونو بدیم معلوم شد والا چاق هم نیست 

به نظرت این ترکیب آنزیم هاشوپایین میاره؟ 

واقعا عزیزم!!؟  خداکنه برای پسرمنم جواب بده کبدش چربه گرید 2تا3 آنزیمهای کبدیش بالا وبالاترهم ...

عزیزم باید ببینید مزاجش چیه حتمازیرنظر دکترطب سنتی مصرف شه اما عامل اصلی ایجادکبد چرب اب بین غذا خوردن واب یخ خوردن ومصرف همزمان گرمی وسردی باهمه یعنی بعدازیه غذایی که طبعش گرمه بلافاصله غذای باطبع سردخوردن یه کلیپ ازحکیم خیراندیش هست گوگل سرچ کن ببین انشالله خوب میشه روغن مصرفیت هم اگرمیتونی کنجدیازیتون کن

فقط سیاهدونه با عسل میخوردی؟ یعنی لبنیات و... هم میخوردی؟؟؟؟  از کجا گرفتی

سیاهدانه وعسل طبیعی خریدم خودم ترکیب کردم یه واحد سیاهدانه نیم کوب سه واحدعسل شکر راحذف کردن ولبنیات هم کم میخوردم وروغن مالی رحم باروغن سیاهدانه انجام دادم