2777
2789
عنوان

بیاین دردل کنید بدون قضاوت

139 بازدید | 24 پست

هیچی با خودم فکر کردم ما خانم ها بعضی وقتا انقد مشکلاتمون زیاده و خم به ابرو نمیاریم  حتی نمیتونیم غر بزنیم به خاطر این که همش میگن بسهه دیه چقددد غر میزنی ،وایی چقد ضعیفی،به این میگی مشکل؟ مشکلاته منو دیدی؟ 

گفتم شاید بخواین حرف بزنین که هم ناشناس باشین هم کسی قضاوتتون نکنه😘پس بفرمایید💜💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگترین مشکلم بداخلاقی ها و لجبازی های مادرمه که اصلا هم نمیخواد خودشو تغییر بده زندگی رو برای من و بابام جهنم کرده.ولی با این حال خداروشکر

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

واقعا خسته شدم از اینک همیشه من مقصرم با وجود اینک هیج کاری نکردم🚶🏻‍♀️

واسع اولین بار دلم میخواد بمیرم

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
میشه درسام خودشون خونده بشن؟😂

واقعااا حرفتتت رو با گوشت و پوستمم درک کردم😂😂😂😂وقتی امتحان داشتم میگفتم کاش الان یکی بیاد خاستگاریم و سریعااا با ادامه تحصیلم مخالفتتت کنه😂😂😂

من واقعن خیلی وقتا دلم به حال خودم میسوزه

خیلی وقتا حرفم تو دهنم میمونه و تو ذهن خودم کلی لیچار بارش میکنم ولی در عمل گاهی سکوت گاهی م فقط دو جمله .

تو اون موقعیت که گلوم پره بغض و حرصه فقط دلم به حال خودم میسوزه و گاهن از خودم بدم میاد که حرفمو نزدم.

خدا💖 
بزرگترین مشکلم بداخلاقی ها و لجبازی های مادرمه که اصلا هم نمیخواد خودشو تغییر بده زندگی رو برای من و ...

میدونم چی میگی  نمیخوام از این جملات بگم(خب ببرش مشاوره  و سعیی کن زندگیت رو نجات بدی)  نه من اینا رو نمیگم فقط میگم قوی باش تنها چیزی که نجات میده روانتو همینه

میدونم چی میگی  نمیخوام از این جملات بگم(خب ببرش مشاوره  و سعیی کن زندگیت رو نجات بدی) &nb ...

ممنون❤آره دیگه فقط میشه تحمل کرد و قوی بود

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
واقعا خسته شدم از اینک همیشه من مقصرم با وجود اینک هیج کاری نکردم🚶🏻‍♀️ واسع اولین بار دلم میخو ...

واقعا حسه بدیه که همه به چشم مقصر و متهم نگات کنن ادم حس بی ارزشی میکنه  امان از انسانهایی که بدون این با کفش شما و امثال شما راه برن قضاوت میکنن

محدودیت هایی که بابام برام گذاشته خیلی محدودم  کاش میشد ازاد شم از این قفس 

درضمن نیاید بگید حتما خودت کاری کردی 

نه چون خودش تو جونیش کارایی کرده اینطوره مثل عموهام

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید