2777
2789
عنوان

باهاش ادامه بدم یا نه ؟

192 بازدید | 13 پست

سلام کاربر جدیدم خیلی وقته خواننده خاموش بودم نیاز به مشورت داشتم لطفا خواهرانه راهنماییم کنید

نزدیک سه ماهه باهاشم همش سراغمو میگرفت تا ناراحت میشدم زنگ میزد سریع از دلم در میاورد هر وقت میخوام هست اوایل همش نگران بودم بابت یه موضوعی همش بهم روحیه میداد در کل همیشه در دسترسمه هیچیشو ازم پنهون نمیکنه هوامو داشت در کل چن وقت پیش قهر کردم جوابشو ندادم اصلا اونم گفت اگه منو نمیخوای برو پیش کسی از من بهتر باهات رفتار کنه ولی بعدش فهمیدم حالش بد شده زده بود همه چیشو شکسته بود جوابشو دادم حرف زدیم گفت میخواستم توجهتو جلب کنم جوابمو بدی برا همون اونجوری گفتم بعدش باز سر یه چی بحثمون شد گفتم اذیت شدم گفت من همه کار کردم توانم اینقدر اگه فک میکنی بهتر از من هست برات خب برو بعدش زنگ زد گفت منظورم اون نبود بخاطر حرف خودت اونجوری گفتم ولی من حس میکنم کلا حرف دلشه حس بدی بهم داد اینم بگم ک درخواست رابطه ام داده به نظرتون چیکار کنم 

این دو قطبیه عامو

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین امروز کات کن... وقتی پسری بهت درخواست رابطه میده به محض اینکه رابطه داشته باشه بعدش بکلی رفتارش تغییر می‌کنه .من تجربه ش رو دارم اینقد قربونت صدقه و اینا میرفت من فک میکردم بدون من میمیره و اینکه اول می‌گفت بهترین دختر هستی منم متاسفانه خام حرفاش شدم

ینی دنبال اینکه کات کنیم بره دنبال یکی دیگه؟

هدفشو که نمیدونم 

ولی برای تصمیمش با تو مردد بنظر میاد

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
همین امروز کات کن... وقتی پسری بهت درخواست رابطه میده به محض اینکه رابطه داشته باشه بعدش بکلی رفتارش ...

منم بهش گفتم که دوس ندارم ولی تا اینو میگم بهش برمیخوره انگار براش خیلی مهمه این موضوع

هدفشو که نمیدونم  ولی برای تصمیمش با تو مردد بنظر میاد

جا من بودی چیکار میکردی به نظرت بهم بزنم چون تقریبا من گیر دادم بهش که باعث بحث شد ولی اون سریع رفت ت بحث بهتر از من هست و اینا میگم اگه بخواد که سریع بحثو نمیبره سمت اینکه برم شاید چون گیر دادم خسته شده اون لحضه

جا من بودی چیکار میکردی به نظرت بهم بزنم چون تقریبا من گیر دادم بهش که باعث بحث شد ولی اون سریع رفت ...

تمام فکر و ذهنت شده نشونه ای ازش بیینی که نمیخوامت 

یا اسم کات رو بیاره

این حساسیتت باعث شده طرفُ هم هول کنی 

اگه قضیه اینطوره تو هم کم مقصر نیستی😄

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
تمام فکر و ذهنت شده نشونه ای ازش بیینی که نمیخوامت  یا اسم کات رو بیاره این حساسیتت باعث شده ...

زنگ زد بهم گفت خودت راهی نمیزاری برام منم نمیدونم چیکار باید کنم من بهت ثابت کردم خودمو دیگه بیشتر از چیکار کنم وقتی راهی نمیزاری من خودمم میگم شاید زیادی دارم گیر میدم خسته کننده میشه براش باز نمیدونم چیکار کنم فرصت بدم ینی؟

زنگ زد بهم گفت خودت راهی نمیزاری برام منم نمیدونم چیکار باید کنم من بهت ثابت کردم خودمو دیگه بیشتر ا ...

اگه بهش علاقه داری آره .

ولی این بار روی کات و تموم شدن تأکید نکن