2777
2789
عنوان

به زوردعوتم کرده خونه شون😭😭

204 بازدید | 8 پست

سلام من چندروزه تنهام بعددخترداییم پدرمودراورده انقدتعارف میکنه که برم خونه شون،یه شب که همینطوری زنگ زدگفت خونه ای گفتم اره گفت خب پس من غذاگرفتم دارم میام درصورتی که من قراربودبرم بیرون اینطوری گفت دیگه نتونستم چیزی بگم گفتم خوش آمدی،هرروز زنگ میزنه بااصراااااررررر میگه حتمابایدبیای هردفعه یه جوری پیچوندمش بازامروززنگ زده میگه که خواهربزرگش وشوهرش دارن میان خونه شون میگه میای مغازه باهم برگردیم خونه مون یاخودت میری خونه؟آخه من دیگه چطوووورییییی اینوبپیچونمممم؟😭😭

اصلانمیپرسه میخوای بیای یانه دوست داری بیای یانه فقط دستورمیده🤦‍♀️

خیلی اهل تعارفن خودش وخانواده ش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گناه داره طفلک شاید دوستی نداره و میخواد با تو ارتباط داشته باشه🙂کاش بفهمین وقتی کسی بهتون محبت ...

نه عزیزم دوست زیادم داره کلاباهم ارتباط چندانی نداشتیم الان که میدونه تنهام میخوادتنهانمونم،منم میدونم ازمهربونیشه واقعادخترخوبیه وقلب پاکی داره ولی داره مزاحمم میشه من اصلاخونه شون راحت نیست دوتاداداش بزرگ توخونه داره که یکیش خاستگارم بوده بهش نه گفتیم بعدکلاعادت غذایی شون خیلی بامافرق میکنه من هردفعه میرم گشنه میمونم یدونه اتاق خواب هم بیشترندارن اصلاراحت نیستم