2777
2789
عنوان

مزاحم

952 بازدید | 11 پست

سلام خانومها کاربر ghalbesefid رو گزارش بزنید خودش رو مشاور جا زده درصورتیکه لیسانس مدیریت داره 

اسمش احمده سی و سه سالشه از اهواز  چند روز پیش اومد تو پی وی من بهم پیشنهاد هم صحبت شدن و دوستی داد هرچقدر بهش گفتم میخوام به شوهر سابقم برگردم گفت بهونه میاری و فعلا با من باش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسی خوندم چیشده..ببین من تو شرایط نسبتا مشابه شما بودم...شاید اوضام خیلی بدتر هم بود چون شوهرم کاملا ازم و خانوادم متنفر شده بود..و من انقدر دوسش داشتم گفتم هرچی تو بگی قبول فقط بیا زندگی کنیم 

سخت گذشت بهم ولی نشدنی نبود..الان هم بینهایت دوستم داره و هم ب خونوادم احترام میزاره و همه چی و فراموش کرده

حالا شما صیغش شو‌‌.‌...بازم حتی اگه رابطه داشته باشی ضرری نکردی و بااین توصیفاتی ک ازش کردی از عذاب وجدان و دوست داشتن ولت نمیکنه چون اونم وابستت میشه..حین رابطه سعی کن اول خودتو معذب نشون بدی یا چندبار رد کن ولی در نهایت قبول کن چ ایرادی داره؟؟

این نشون میده شما پشیمونی و همه جوره قبولش داری

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
دیگه همه چی تموم شد

نناراحت نباش تلاشتو کردی 

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁