2777
2789
عنوان

بااین رفتار خانواده شوهرم‌چکار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 55 پست
کمک کردن به پدر و مادرش که اشکالی نداره ولی اینکه خرج داماد و بهم بده اونم همیشه اشتباه هرچیزی یه حد ...

وقتی پدر و مادرش دارن خودشون چرا باید خرجشونو بدع؟؟ 

من اینو قبول ندارم.

حالا دومادای مفت خور که به کنار😐🤦

کاربری جدیدمه.من از سال ۹۰ اینجام❤️🥰✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی ک برا خواهری ک شوهر داره خرج میکنه؟من بودم همشونو از وسط ساقط میکردم

تمام‌جهاز دو تا خواهرشوهرمو شوهرم داده 

تو عروسی کمکشون کرده 

هنوزم گیر کنن شوهر میده 

واقعا شوهراشون انگلن 

حیفه اسم‌مرد 

شما و بچه ها رفاه دارید؟براتون کم نمیزاره؟

بچه نداریم 

ولی ادم‌همیشه که جوون نیست که کار کنه باید فکر اینده و پیری و کوری هم بود 

میترسم بچه دار هم که بشیم خرج بچه اوناهم ما بدیم 

وای چه صبری داری دختر!! همسر منم قبل از ازدواج همین بوده کل مخارج خونه و دانشگاه بقیه و جهیزیه و...با خودش بوده!! حتی الانم خانوادش مفت ومجانی توی خونه ما نشستن!! یعنی طوری بود ک زمان نامزدی ایشون ۱تومن پس انداز نداشت چون همه رو خرج خانواده چند نفره ش میکرد!! ولی خب من نذاشتم این روال ادامه پیدا کنه و جلوشو گرفتم گفتم پدر  و مرد اون خانواده یکی دیگه س ،شما الان زندگی خودتو داری و وظیفه ت تامین خانواده و زندگی خودته و قشنگ جلوشو گرفتم البته خودشم فهمید تا الان اشتباه کرده و خاست ک تغییر کنه و کرد هرچند حالا خانوادش انگار من دشمنشون هستم ولی به درک ،من به فکر زندگی و آینده خودمونم و نه ناراحتی و پرتوقعی بقیه

خیلی بده دامادا باشن شوهرت خرج کنه  اگه فقط پدر مادرش بود یه چیزی  مستقیم بگو با پدر ماد ...

یعنی قشنگ وایمستن کنار ها 

همین چندروز پیش رفتیم تله کابین همدان خیلی شیک گفتن ما بریم عکس بگیریم تا شما بلیط میخرید 

من هاج و واج موندم 

شوهرت فکر می‌کنه همه چی برات مهیاست توهم همیشه بگو اینو می‌خوام اونو می‌خوام طلا می‌خوام ماشین می‌خوام همش بگو خونمون کوچیکه وسیله کم دارم بگو بچه داربشیم پس انداز میخواد آینده داره اینا رو بگو 

اگرامور مالی تون روبراهه زیاد سخت نگیر ولی بنظرم اجازه سو استفاده به دامادا ندین .تیکه بنداز یا با ه ...

این‌موضوع مسخره شده عین خوره واسم 

هربار میگه جایی بریم من همش تو خودمم 

بعد میگه چرا ناراحتی وقتی با فامیل منی 

یعنی قشنگ وایمستن کنار ها  همین چندروز پیش رفتیم تله کابین همدان خیلی شیک گفتن ما بریم عکس بگی ...

همونجا به شوهرت بگو بریم برای خودمون و مامان بابا بخریم ما هم بریم عکس بگیریم کار اونا تموم شد بیان بخرن با هم سوار شیم 

نباید اینقدر بی زبون باشی که 

شوهرت هم عادت کرده فک کرده تو مشکلی نداری

شوهر منم همینطور بود.الانم هست .ولی در دسترس اونها نیست یا من نمی‌فهمم.کارت به کارت کنه که من نمی‌فهمم.

الانم سهم الارثش رو میخواد بده خواهرا.

وضع خواهراش بهتر از ما هست.حرفم بزنم یه کلمه.حسابی باهام دعوا می‌کنه 

والا همچین خواهرایی نوبره از جیب داداشون بزنن باشوهرای مفت خورشون

یکیشون که یکبار گفت میری واسه داداشم خرید چیز قشنگی بود واسه شوهر منم بردار باهات حساب میکنم😅گفتم‌حتما توهم‌حساب میکنی 

هم فقط لباس واسه شوهر تو نخریده بودیم

وای چه صبری داری دختر!! همسر منم قبل از ازدواج همین بوده کل مخارج خونه و دانشگاه بقیه و جهیزیه و...ب ...

عزیزم‌چجور جلوشو گرفتی ؟ من شوهرم بینهایت منطقیه اما در برابر خانوادش حس میکنم میشه ۴ سالش

شوهرت فکر می‌کنه همه چی برات مهیاست توهم همیشه بگو اینو می‌خوام اونو می‌خوام طلا می‌خوام ماشین می‌خو ...

فعلا که همین راهو پیش گرفتم 

ولی ته دلم‌میخواد که مستقیم به خانوادش بگم 

دست از سرمون بردارن