2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخخ امضاشو میخاستی چیکار 😁😁😁

بچه بودم فکر میکردم خیلی شاخه😂😂😂😂

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣

راستش بخاطر اینکه زیاد سفر می رم و کلا این طرف و اون طرف افراد معروف رو زیاد می بینم

اما آخرینش چند روز قبل مراسم ختم دکتر تورج امیر سلیمانی رفته بودم آقای سعید امیرسلیمانی کنار دختران دکتر جلوی در ایستاده بودن. ظاهرا پسرشون هم بودن اما من ندیدم . ظاهرشون از فیلم هاشون خیلی بهتر بودن و خیلی هم محترم

کنسرت شادمهر یکی از بهترین اتفاقای زندگیم بود

کی رفتی؟

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣

بهنوش طباطبایی کجا دبدیش؟😍

شیراز میخواستم باهاش عکس بگیرم گفت خستمه ولی ازنزدیک دیدمش

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑