2777
2789

هیچکدوم😂😂

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میلاد کی مرام 

نرگس ابیار 

بهنوش طباطبایی 

فرشته ال صدر 

مهدی فقیهی

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

امید نوروزی رو دیدم فقط اونم بچه بودم تو تالار حافظ رفتم ازش امضا گرفتم😂😂

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣

مجری برنامه ی شهرمون 😁🗿🗿🗿🗿🗿🗿😐😐😐🥴🥴🥴

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
محسن یگانه  ابی شادمهر❤️❤️

وای شادمهرو دیدی خوشبحالت😍

منم آرزومه شادمهر و معینو ببینم