👀این شوهرای ما هربار زنگ میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم والا🤷♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
من مامانم یه پودر بود به ابجیم میداد دوسال بود اونم هیچی نمیخورد مامانم با آب گرم حل میکرد میداد بخوره اشتهاش باز میشد همه طعم هم داشت میپرسم برات ازش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مامانم یه پودر بود به ابجیم میداد دوسال بود اونم هیچی نمیخورد مامانم با آب گرم حل میکرد میداد بخ ...
مرسی گلم ممنون
👀این شوهرای ما هربار زنگ میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم والا🤷♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
مولتی ویتامین میدم اما زینگ نه براش بخرم خوبه برا اشتها