سلام ،من و همسرم خیلی همو دوست داریم و طی این ۱۱ سال خیلی همدل کنارهم زندگی کردیم و من یک ۴ماهیه به خاطر دختر دومم ک بدنیا اومده سرکار نمیرم ، همسرم درآمدش خوبه و از نظر زندگی مسیله ایی نیس فقط اینکه من از وقتی سرکار نمیرم و درآمدی ندارم چون همیشه مستقل یودم اصلا دوست ندارم برای خرید یه شارژ دوبار بهش بگم دوهفته اخیر چند تا خواسته ازش داشتم ک میخوام اینو بخرم و اینها حرفی نزد تاییدی هم نکرد همیشه میگه کارتم هست بردار ومن اصلا اینجوری دوست ندارم اصلااااا ...میخوام خودش ماهی یه مقداری به کارتم بزنه برای خرید هرچی میخوام برای خودم یکی دوباری گفتم تا اینکه پریشب کلی برای دوتا دخترم خرید کرد و بعد گف تا ته ما با پرداخت این چک و اینها دیگه این ۲۰ تومن رو باید نگه داریم در صورتیکه من گفته بودم این مورد رو میخوام اینو ک گف رفتم توی خودم ک من چقدر ساده و احمقم نمیدونم چرا ولی این حس رو تمام وجودم رو گرفت چون تا وقتی کار میکردم همه هر چیزی ک میخواستم خودم از پول خودم میخریدم و دیگه باهاش حرف نزدم دو روز میگه حرف بزن تا بفهمم چته ولی اصلا زبونم نمیچرخه برای حرف زدن نمیدونم چرا نمیتونم حرف بزنم بغضم میگیره دست خودم نیست به نظرتون چیکار کنم