2777
2789
عنوان

لطفاً راهنمایی کنین/قهر

89 بازدید | 13 پست

سلام ،من و همسرم خیلی همو دوست داریم و طی این ۱۱ سال خیلی همدل کنارهم زندگی کردیم و من یک ۴ماهیه به خاطر دختر دومم ک بدنیا اومده سرکار نمی‌رم ، همسرم درآمدش خوبه و از نظر زندگی مسیله ایی نیس فقط اینکه من از وقتی سرکار نمی‌رم و درآمدی ندارم چون همیشه مستقل یودم اصلا دوست ندارم برای خرید یه شارژ دوبار بهش بگم دوهفته اخیر چند تا خواسته ازش داشتم ک می‌خوام اینو بخرم و اینها حرفی نزد تاییدی هم نکرد همیشه میگه کارتم هست بردار ومن اصلا اینجوری دوست ندارم اصلااااا ...می‌خوام خودش ماهی یه مقداری به کارتم بزنه برای خرید هرچی می‌خوام برای خودم یکی دوباری گفتم تا اینکه پریشب کلی برای دوتا دخترم خرید کرد و بعد گف تا ته ما با پرداخت این چک و اینها دیگه این ۲۰ تومن رو باید نگه داریم در صورتیکه من گفته بودم این مورد رو می‌خوام اینو ک گف رفتم توی خودم ک من چقدر ساده و احمقم نمیدونم چرا ولی این حس رو تمام وجودم رو گرفت چون تا وقتی کار میکردم همه هر چیزی ک میخواستم خودم از پول خودم می‌خریدم و دیگه باهاش حرف نزدم دو روز میگه حرف بزن تا بفهمم چته ولی اصلا زبونم نمیچرخه برای حرف زدن نمیدونم چرا نمیتونم حرف بزنم بغضم میگیره دست خودم نیست به نظرتون چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دختر تا حرف نزنی اون از کجا بدونه مشکل چیه الان پیش خودش هزار جور فکر میکنه

نمیدونم چه جوری بگم کلا چون همیشه دستم توی جیبم بوده متنفرم از گفتن این قضیه ک پول بهم بده خودمم می‌دونم تا حرف نزنم چیزی درست نمیشه ولی چون چند باری گفتم اینو می‌خوام گوش نداده میگم حرف زدن الآنم هم الکیه 

مردا اصلاً نمیتونن حدس بزنین چی شده. تا حرف نزنی نمی‌فهمه مشکل چیه. با آرامش بخش بگو من برای بچه دو نفرمون از کار اومدم بیرون . لطفاً برام ماهیانه تعیین کن تا من برای مخارجم استقلال داشته باشم. حالا میتونی همه هزینه ها تو شامل بشه یا کمتر باشه و چیزای کمتری رو شامل بشه 

نمیدونم چه جوری بگم کلا چون همیشه دستم توی جیبم بوده متنفرم از گفتن این قضیه ک پول بهم بده خودمم می‌ ...

خب همینارو واسش بنویس بفرست بگو دست خودم نیست خودت میدونی از اول مستقل بودم خودم کار کردم و تا الان هیجوقت ازت پول نخواستم الان بخاطر شرایطی که داریم نمیتونم برم سرکار بنابراین واسم سخته که واسه نیازهای عادی که قبلا خودم فراهم میکردم الان بخوام چندباری به تو بگم مثل این میمونه که تو بری سرکار بعد کل حقوقت رو بدی به من بعد هرچی خواستی بگی من واست بگیرم