2777
2789
عنوان

تروخدا به دادم برسین بچم تب طولانی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6447 بازدید | 95 پست
چند وقتشه

۴سال و نیم 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
تبش خیلی طولانی مدت شده این منو ترسونده 

مگه دکتر تشخیص بستری داد؟

نگران نباش مگه نمیگی دکتر گفته تا شنبه اگر ادامه داشت بیاد؟

خب حالا که از شنبه هم نگذشته..فقط مدام چکش کن تبش خیلی بالا نره

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم دوست داشتم ازیترومایسین بهش بدن اخه زودتر بدنش جواب میده حتی دیروز فوق تخصص عفونی کودکان گفت ه ...

در نهایت شما همون کاریو میکنید ک فکر میکنید درسته 

با توجه ب امضاتون و تیکر باردارید خودتو زیاد اذیت نکنید  فکرای بد نکنید 

ان شالله تا پس فردا خوب میشه 

مریضیای بد چیه دختر عفونت داره که تبش قطع نمیشه نگفتن بستری کنین؟بیمارستان رفتی؟

دکتر اعلمی گفتن باید ببینش فوق تخصص عفونی کودکان تو مشهده گفت بستری لازم نیست همین داروهارو مصرف کنه خوب میشه 

بخدا دیوونه شدم اصلا 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بخدا شب و روز ندارم همش دارم گریه میکنم که این چه بلایی بود نازل شد بچم جلوچشام اب داره میشه و من هی ...

حق داری بچه که مریض میشه قلب مادرمچاله میشه ولی مریضی براهمه ی بچه هاهست عزیزم مثل اینکه باردارهم هستی سعی کن یکم خودت رو آروم کنی،پاشویش کن بهش عسل آب لیمو وآب میوه طبیعی بده 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مگه دکتر تشخیص بستری داد؟ نگران نباش مگه نمیگی دکتر گفته تا شنبه اگر ادامه داشت بیاد؟ خب حالا که ا ...

تبش دقیقا شده هر ۱۲ساعت یعنی الان ۲و نیم شب بهش بروفن دادم باز تا دو و نیم ظهر تب نمیکنه 

دکتر اعلمی گفتن باید ببینش فوق تخصص عفونی کودکان تو مشهده گفت بستری لازم نیست همین داروهارو مصرف کنه ...

چون عفونت داره تبش زودی قطع نمیشه طبیعیه باید صبرکنی 

در نهایت شما همون کاریو میکنید ک فکر میکنید درسته   با توجه ب امضاتون و تیکر باردارید خود ...

عزیزم شماتهرانی؟

۴سال و نیم 

عزیزم همون دارویی که دکتر بهش داده رو ادامه بده استرسم نداشته باش،گرمک بخر یا فالوده کن بهش بده یا هرجوری دوست داره 

خیار هم خوب بشور که با پوست بتونه بخوره ،گرمک رو روزی دو سه بار بهش بده ،خودم دوران نوجوونی تب کردم قطع نمیشد مامانم با گرمک تب منو قطع کرد 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
حق داری بچه که مریض میشه قلب مادرمچاله میشه ولی مریضی براهمه ی بچه هاهست عزیزم مثل اینکه باردارهم هس ...

اره تو ماه نهم اصلا تا حالا همچین چیزی دور و برمون نداشتیم هول کردم نمیدونم باید چیکار کنم 

بخدا شب و روز ندارم همش دارم گریه میکنم که این چه بلایی بود نازل شد بچم جلوچشام اب داره میشه و من هی ...

درست میشه همش میگذره 

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
تبش دقیقا شده هر ۱۲ساعت یعنی الان ۲و نیم شب بهش بروفن دادم باز تا دو و نیم ظهر تب نمیکنه 

ببین تبی که هیچ جوره قطع نشه و پایین نیاد خطرناکه...نگران نباش

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  

اگه سنش مجازه خو شیاف بزارید براش گ

عزیزدلم لطفا درخواست دوستی نده 💛 شاید هدف خلقتم کمک کردن و مفید بودنه  ☺💜