2777
2789
عنوان

تروخدا به دادم برسین بچم تب طولانی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6447 بازدید | 95 پست
گرمک تب و میبره بالا دکتر پسرم گفت کمی هندونه بده با اب سیب فعلا 

خوبه یه کم تحقیق کنید من اینجا بیخودی نظر نمیدم جای مادرت نباشم قطعا اندازه سن خواهر بزرگترت هستم یه سری به نت بزن و فواید گرمک رو برا تب و سرماخوردگی ببین

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه یه کم تحقیق کنید من اینجا بیخودی نظر نمیدم جای مادرت نباشم قطعا اندازه سن خواهر بزرگترت هستم یه ...

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۵-۱۶۳۵۱۸_chrome_gcw2.jpg

خوبه یه کم تحقیق کنید من اینجا بیخودی نظر نمیدم جای مادرت نباشم قطعا اندازه سن خواهر بزرگترت هستم یه ...

ترجیح میدم به حرف دکتر گوش بدم تا نت که خود دکترام ازش بیزارن مطالبشو قبول ندارن . وقتی میدونم گرمک هم حساسیت زاس هم گرمی بالایی داره ادم سالم میخوره گلوش خارش میگیره چه برسه سرماخورده هم باشی یا تب داشته باشی تو تب میگن خنکی بخور ن گرمی بعد دکتر پسرمم میگه نده چرا بدم به تجربه و سواد ادم متخصصش نگاه میکنم ن نتی که راست و دروغش معلوم نیست شما میدونید کی مطالب نت و جمع اوری میکنه از خودش در میاره یا ن ؟؟

ترجیح میدم به حرف دکتر گوش بدم تا نت که خود دکترام ازش بیزارن مطالبشو قبول ندارن . وقتی میدونم گرمک ...

عزیزم من طبق تجربه شخصیم گفتم تا جایی که اطلاع دارم خربزه،طالبی و ملون برای بعضی ها حساسیت زاست خودم سالهاست هر وقت سرماخوردگی و تب داشتم و فصل گرمک بود استفاده کردم و نتیجه خوبی گرفتم بچه هامم همینطور،همین دو سه روز پیش دخترم با دو سه بار خوردن گرمک تب و گلودردش خوب شد،شما حرف دکتر رو گوش بدید،من شخصا اینجا نظر می‌گذارم فقط خیرخواهانه است و نه چیز دیگه❤

نه الان خداروشکر از دیشب ساعت ۲و نیم تب بر دادم دیگه تب نکرده شیافو نمیذاره بذارم نه فقط گفت مایعات ...

سلام عزیزم امیدوارم حال بچت خوب باشه مم الان دخترم ۲سالشه عین بچه تو‌مدام تب میکنه هرچی شربت میدم فایده نداره قراره شنبه ببرم ازمایش بدم توروخدا تجربه اتو بگو