2777
2789

عفونت داره ولی این آزمایش تنها ارزشی نداره با فاکتورهای دیگه می‌سنجند دکتر بهتون میگه چکار کنید، مشکلش چیه؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
عفونت داره ولی این آزمایش تنها ارزشی نداره با فاکتورهای دیگه می‌سنجند دکتر بهتون میگه چکار کنید، مشک ...

واکسن چهارماهگی زدم   بعد ۴ روز هنوز تب داشت  بردم دکتر گفتن تبش مال واکسن نیست باید ازمایش بده معلوم بشه تبش از چیه

همسده امام رضایوم😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واکسن چهارماهگی زدم   بعد ۴ روز هنوز تب داشت  بردم دکتر گفتن تبش مال واکسن نیست باید ...

خوب شاید سرماخوردگی یا ویروس بوده

خوب شاید سرماخوردگی یا ویروس بوده

سه نوبت بهش اموکسی سیلین دادم تبش قطع شد دیگه ندادم چون به اموکسی سیلین حساسیت کرد  

بنظرت عفونتش برطرف شده 

همسده امام رضایوم😍
سه نوبت بهش اموکسی سیلین دادم تبش قطع شد دیگه ندادم چون به اموکسی سیلین حساسیت کرد   بنظرت عفو ...

بله کافیه،ان شاءالله که رفع شده با دکترش هم مشورت کنید

دختر منم کوچیک بود به آنتی بیوتیک حساس بود فقط یکی دوبار بهش آزیترومایسین دادند چون شهری که بودم آب و هوای خیلی خشک و سرد بود بچه هم حساسیت داشت سریع مریض میشد دیگه تا حالا که ۱۴ سالشه لب به آنتی بیوتیک نزده اصلا دارو نمیخوره