2777
2789
عنوان

بیاین ب من کمک کنین دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 23 پست
دیگه جزئیات دقیق یادم نیست   یکی دو روز صب کن نگرانی دور کن استرس نداشته باش  باردا ...

هرچی خیره 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

سلام اسی جان .من درکت میکنم.بدون هیچ مشکلی دو بار آی یو آی کردم منفی شده .الان تو پروسه آی وی اف هستم و آخر اردیبهشت نوبت انتقال دارم انشالا ک از انتظار در بیام.

منم کمتر از دوساله اقدامم بنظرم وقت رو از دست نده برو آی وی اف.

تو مراکز دولتی کمتر از ۵ و ۶ تومن درمیاد.من ک تکمیلی بودم تاحالا ی ریال ندادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم ولی به اینم فکر کن این هم استرس داره انتظار داره و احتمالش خیلی پایینه چون کار خاصی انج ...

کلینیک دکتر کلانتری میرفتم  اصفهان خیلی پولکی بودن ب مریضا دروغ میگفتن  من اونجا هم ای یو ای کردم. نشد. الان تو مطب دکتر ای یو ای شدم   و گفتن تا دکتر نگه برو ای وی اف نباید  بری من 30 ساله شدم تازه 6 روزه. غصه ام میشه عاشق بچه ایم جفتمون   خدا بخاد میشه نخاد نه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
خب پس هنوز سنت پایینه تو تهران دکتر طاهری پناه کارش عالیه اگر تونستی پیش اونم‌ برو  ولی کلا غ ...

ب خدا سعی میکنم ولی من عروس آخرم 6 تا جاری دارم خیلی خدایی خوبن اما هرروز خبر حاملگي اقوامش ن میدن رو خیر خواهی میگن پیش فلان دکتر رفتن. من دلم میگیره با اینکه قد ی خواهر جاریم خوبه

نذر میکنم برات 3تا زیارت عاشورا بخونم ان شالله که بارداری عزیزم ❤❤❤❤

فدای محبتت