2777
2789
عنوان

چطور هدف خودم رو انتخاب کنم ؟

63 بازدید | 4 پست

من تو حرفه هنری استعداد و علاقه خیلی زیادی دارم جوری که با فیلمای چند ثانیه ای آرایشگری رو یه شاخه ای که خودم علاقه داشتم یاد گرفتم 

درسمم قبلاً خوب بود خانوادم نزاشتن برم رشته هنر که برم آرایشگری گفتن درست خوبه همون تجربی ادامه بده منم بدنم نیومد گفتم میرم درس میخونم اونم در کنارش ادامه میدم ولی تجربی معدلم افت کرد هنوز برای کنکور میخونم رشته پزشکی و آینا مد نظرم بود مخصوصا دندون چون به کارای هنری علاقه دارم اما وقتی میبینم آنقدر نصبت به آرایشگری علاقه نشون میدم انرژی میگیرم بین این دوران گمراه میشم که درسم ادامه بدم یا برم تو اون حرفه اصلا نمیدونم چیو انتخاب کنم خیلی گمراه شدم میترسم راه اشتباهی رو برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادم مسخرشون میاد دیپلم بگیرم برم تو حرفه آرایشگری 

درصورتیکه چیز خوبیه من تاکی بشینم درس بخونم که کنکور قبول بشم وقتی میرم آرایشگاه کار میکنم آنقدر عشق میکنم که وقتی میرم خونه درد اینکه سرپا چند ساعت بودم حس میکنم

درصورتیکه چیز خوبیه من تاکی بشینم درس بخونم که کنکور قبول بشم وقتی میرم آرایشگاه کار میکنم آنقدر عشق ...

اما میترسم درس میخونم پشیمونم بشم دلم می خواد با سوادم باشم