2777
2789
عنوان

ی سوال دارم ...

273 بازدید | 49 پست

دوستان نمیدونم چرا نسیت به گذشته اینقدر ترس دارم من کلاس دهم که بودم خیلی تو تلگرام میچرخیدم با هرکسی هم بود چت میکردم خدایی نیاز به ی رفیقی چیزی داشتم بچه بودم و خیلی نفهم بودم چرا چون سالی ی بار از اتاقم بیرون نمیومدم چه برسه به اینکه برم تو اجتماع اشتباهات کثیفی داشتم ۳ سالی میشه تلگرام حذف کردم و کلا از ارتباطات مجازی جدا شدم اما عذاب گذشته که ی وقت همون افراد مزاحمم نشن (شمارمو داشتن)داره عذابم میده حالا خوبه گوشیم برنامه مسدود کننده شماره ناشناس داره ولی باز ترسیدم حتی نمیدونم چرا ترسیدم دلیلشو نمیدونم چرا اصلا باید بترسم چرا آخه طرف شماله کشور مک جنوب جنوب کشور حتی اسم واقعیم نداره چرا ترسیدم بعد خو داشته باشه چرا باید بترسم نمیدونم چرا برا ی اتفاق که ماله ۳ ،۴ سال پیشه اینقدر وحشت دارم

بیخیال بهش فکر نکن

از خدا بخوا ک ببخشتت و توبه کن و بگو ب خدا دیگه تکرار نمیکنی

خدا خودش هواتو داره 

این چیزا تو این سن عادیه

چون آدم هنوز پخته نیست

اصلا استرس نداشته باش اتفاقی نمیفته عادیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وآقا عادیع؟آخه از هرکس میپرسم میگه نه ما اینطور نبودیم 

همه اینجور کارا رو پنهون میکنن

اینا بخشی از بچگیه حالا ک تموم شده رفته

از الان ب بعد مهمه

درگیر گذشته نباش

برو تاپیکم ک نوشنم طولانیه کمکت میکنه 

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

اوووه

من دبیرستانی بودم اون موقع هم وایبر و بیتاک‌ و لاین رو بورس بود 

همیشه هم کلی عکسای خودمو تو پروفایلم میذاشتم

یکی منو عضو یه گروه کرد یهو دیدم گروهه اینطوریه که فقققط دارن عکسای دخترارو به اشتراک میذارن و در واقعا عکس پروفایل دخترا رو داشتن پخش میکردن و عکس منم جزوشون بود 

ببین انقدددد حالم بد شد انقددددد ترسیدم که نگو😂

ولی خب الان یه ده سالی گذشته هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاده برام 

جای دیگه هم عکسمو ندیدم،بچه های گروهای وایبرمم مزاحمم نشدن خطمم بعد ی مدت عوض کردم و الانم هستم خدمتتون تاماااام

خدا ببخشه منو واقعا احمقی بودم برا خودم 

این ک پشیمونی خوبه 

اما بخوای هی فکر کنی و خودتو سرزنش کنی نه

بشین نماز بخون دعا کن 

وقتتو بجای فکر کردن ب چیزای منفی

بزار رو رسیدن ب هدفات

چون هی بخوای بشینی فکر کنی برات عادت میشه

فوبیا گرفتی ترس

سر هر مسئله الکی من اینطورم میگم خو فوقش طرف اومد دم در خونه تحویل پلیس میدمش حالا خوبه کاری نکردم ها فقط چت بوده اونم معمولی اون هم دو سه ماه بود من اینطورم نمیدونم چرا

خب تو اون سن عادیه و امکان داره واسه هرکی پیش بیاد کسی هم سرزنشت نمیکنه مطمئن باش

بعدم از گذشته فقط میشه درس گرفت و اشتباه رو تکرار نکرد وگرنه گذشته و کارات سرجاشه تازه کسی هم کاری بهت نخواهد داشت مگه چ خبره ک کسی باهات کار داشته باشه گلم هرکی پی زندگی خودشه