2777
2789
عنوان

بختک

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 41 پست
بخاطر همیشه یا بیدار باش یا بخواب میدونستی این موقعیت و داری خوابتم میتونی کنترل کنی؟

منم میتونم کنترل کنم خیلی خوبه لامصب هرکاری بخای میتونی بکنی واقعا یکی از بهترین نعمتاییه که خدا بم داده قشنگ همه درگیری ذهنیامو باهاش پاک میکنم

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡
منم میتونم کنترل کنم خیلی خوبه لامصب هرکاری بخای میتونی بکنی واقعا یکی از بهترین نعمتاییه که خدا بم ...

اره مثلا من میرم بازار تو خوابم هر چی طلا هست برمیدارم و پولشم نمیدم اینقدر حال میده شال برمیدارم مانتو برمیدارم کسیم کاریم مداره اینقدر خوش میگزره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟

مثلا من اینجوریم اول یه خواب عادی میبینم بعد تو خواب میفهمم که خوابم برا همین ذهنم بیدار میشه و هرکاری بخوام میتونم تو خوابم بکنم 

مثلا یه جایی که دوست داری بری یه ادمیو که دوست داری ببینیو تو خواب میبینی و همه چیزت کنترل شدست حتی مکالمه هات 

ینی برا من که اینجوریه 

ولی خب بختک هنوز نیوفتاده روم فکر نکنم کنترل خواب ربطی به این داشته باشه

منم میتونم کنترل کنم خیلی خوبه لامصب هرکاری بخای میتونی بکنی واقعا یکی از بهترین نعمتاییه که خدا بم ...

میشه توضیح بدی چطوری؟چیه اصن این؟

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
اره مثلا من میرم بازار تو خوابم هر چی طلا هست برمیدارم و پولشم نمیدم اینقدر حال میده شال برمیدارم ما ...

یا من دوست پسر سابقمو تو خواب میبینم تنظیم میکنم مکالمه هامو باهاش اون همش میگه غلط کردم دلم برات تنگ شده من میگم نه حقته تقصیر خودته برو به درک😂😂😂😂 

انقد کیف میده 😂😂😂

یا من دوست پسر سابقمو تو خواب میبینم تنظیم میکنم مکالمه هامو باهاش اون همش میگه غلط کردم دلم برات تن ...

واااییی آره اخ گفتی حتی پیام هم میدم خودم میدونم چی بدم 🤣🤣🤣 اینقدر حال میده مخصوصا وقتی با شوهرم قهرم خونه راهش نمیدم آی میترکونمش

میشه توضیح بدی چطوری؟چیه اصن این؟

خوابتو تنظیم میکنی مثل داستان و رمان که مینویسی خوابتم سناریوشو میچینی 

ینی کنترل می‌کنی چی تو خوابت ببینی 

تفریبا مث شیفت کردن میمونه

واااییی آره اخ گفتی حتی پیام هم میدم خودم میدونم چی بدم 🤣🤣🤣 اینقدر حال میده مخصوصا وقتی با شوهرم ...

افریییییینننن منممم همینممممم بعد طرف مقابلم محبور میکنم هرجوری که خودم میخام پیام بده 😂😂😂😂😂😂😂😂

من حتی اون لحظه نمیتونم دستمو تکون بدم یا حرف بزنم.‌‌.

خب منم نمیتونم ولی شصت پا میشه.حالا این شصت اگه یادت موند امتحان کن

خدایا میدونی؛میبینی و میتونی!حاجت ناممکن منو با عظمت و سخاوت خودت بهم بده!هرکی امضامو خوند برای حاجتم یه صلوات بفرسته
بختک میافته رو آدمایی ک طبع سردی دارن یا ضعیف شدن

علت زیاد داره فقط این نیست بیشتر استرس و مشکلات روحی و خوابهای پریشان و افسردگی و یه سری مسکلات جسمی مزید به این اتفاق میشه

خب الان باید چیکار کنم؟خیلی حس مضخرفیه

از شر فلج خواب چگونه خلاص شویم؟

بهترین سلاح شما برای مقابله در برابر بختک یا «فلج شدن در خواب» درک درست شما از آن و آرامش است

ترس میتواند شدت تجربه یا حمله حاصل از بختک را در افراد افزایش دهد. اگر این ترس افراطی باشد، تمام تلاشهای فرد برای مقابله با این پدیده بیهوده خواهد بود. 

داشتن درک درست ذهنی از بختک به جای یک جن یا روح وحشتناک میتواند میزان ترس شما را کاهش دهد. 

اگرچه واقعا چنین واهمه ای در شما شکل گرفته اما حقیقت آن است که هیچ شیء یا فرد اضافه ای در اتاق وجود ندارد. 

1. سعي كنيد آرامش خود را حفظ كنيد
زماني كه شما احساس ميكنيد درخواب فلج شده ايد سعي نكنيد با تلاش بيشتر براي حركت يا مبارزه با آن از اين حالت خلاص شويد زيرا ممكن است حتي با دست و پا زدن و تلاش بيشتر اين بي حسي و بقيه علائم تشديد شود و شما بيشتر وحشت كنيد در اين زمان فقط كافي است نفس عميق بكشيد و به خودتان يادآوري كنيد حالتان خوب است.

2.نجات از فلجي و بي حسي
 زماني كه خواب بد ديده ايد اما در خواب و بيداري هستيد و احساس فلجي ميكنيد ميتوانيد انگشتان خود را تكان دهيد یا سعی کنید مشت خود را گره کرده و باز کنید تا ازخواب به طور كامل بيدار شوید و از بي حركتي، حس خفگی و فشار درقفسه سینه خلاص شوید.

3.سعي كنيد بيدار شويد
با یک حرکت یا تکان شدید دربدن حالت فلجی از بین خواهد رفت ،همچنین وقتی از خواب برخاستید  آب سرد بر روی صورت خود بپاشید تا این حالت از شما دور شود.

سعی کنید در رختخواب نمانید زیرا شانس آنکه دوباره فلجی درخواب به سراغتان بیاید زیاد است، پس از آن که کمی آرام شدید به رختخواب خود بازگردید...

زیرا استرس یک عامل بزرگ و مهم در فلجی خواب است و برای آن که  این وحشت ها در خواب اتفاق نیفتد افکار استرس زا را قبل از خواب از خود دور کنید.

برای پیشگیری چه باید کرد؟

1.افزایش زمان خواب در شب، 
2. درحد متعارف تغییر حالت خوابیدن، 
3. از طاقباز به پهلو
4. نظم بخشیدن به خواب خود، از لحاظ کمی و کیفی
اطمینان یافتن از راحت بودن رختخواب و مناسب بودن فضای اتاق خواب
 (تاریک، خنک و ساکت بودن آن)
5. انجام تمرینات ورزشی و فعالیت‌های بدنی در ساعات اولیه روز یا اوایل بعد از ظهر
 (که موجب کاهش استرس و در نتیجه، کاهش احتمال بروز بختک می‌شود)
6.  سنگین به رختخواب نروید و حداقل دو ساعت قبل از خواب چیزی نخورید. 

ببین استرس و اضطراب هم مزید برعلت میشه،  افسردگی،  خوابهای پریشان و کابوس