2777
2789
عنوان

سوتی دادم درحد لالیگا

190 بازدید | 15 پست

بچهاااا سوتی دادم بدجورررر 

خودم دعای محبت نوشته بودم ،تو جیبم گذاشته بودم 

امشب خونه نامزدم بودم،اومدم خونمون دیدم نیست 

یعنی افتاده باشه خونشون به چوخ اعظم میرم 

نمیدونم چجوری جمعش کنم 

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊

الان فکر میکنن جادو جنبل نوشتی 😬😬

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو مال تو نیست ی نفر طلسم کرده انداخته داخل خونه 🤣🤣 

بگو وای خاک بر سرم اسم منو شوهرمم زیرش نوشته شده حتما می‌خوان جدامون کنن🤣

من تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگی ام..
بگو مال تو نیست ی نفر طلسم کرده انداخته داخل خونه 🤣🤣

بازش کنن اسم خودمو نامزدم هست 

وای ابروریزی دراین حد تاحالا تجربه نکرده بودم😭

چکارکنم حالا

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
نگووووو😭😭😭😭

به نامزدت بگو یکجور درست کنه اوضاع رو 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

😂😂😂😂😂بخدا ک دلم خیلی سوخت 

من که ازفکر خواب ندارم..چجوری این شب و به سحربرسونم 

بازش کنن اسم خودمو نامزدم هست  وای ابروریزی دراین حد تاحالا تجربه نکرده بودم😭 چکارکنم حالا

گفتم ک بگو وای اسممون داخلشه، بعدشم ب نامزدت بگو وای دیدی این مدت همه‌اش اخلاقت بد بود پس طلسممون کرده بودن 

من تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگی ام..

فقط تا جایی ک توان داری گردن نگیر 

یکار دیگه هم میتونی انجام بدی رفتی خونشون یکی دیگه تو همین مایه ها بنویس بزار زیر کوسن مبل الکی گوشیت بندازهمون سمت مثلا میخوای برداری بگو این چیه جمعشون کن بهشون نشون بده ک یعنی اونا دارن

ولی دیگه این کارا نکن 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
فقط تا جایی ک توان داری گردن نگیر  یکار دیگه هم میتونی انجام بدی رفتی خونشون یکی دیگه تو همین ...

غلط کنم ازاین کارا کنم ..فقط ابروم نره پیششون 

فکرمیکنن از اول پسرشونو با دعا کشوندم سمت خودم