2777
2789
عنوان

رنگ آب شهر شمام اینجوریه؟

251 بازدید | 17 پست

نمیدونم چرا یه هفته اس اینجوریه. ما اینقدررررر آب میخوریم که این یه هفته خسته شدم بسکه کتری رو گاز داره میجوشه. مجبورم بجوشونم. ولی نمیدونم این نرماله که کل روز اینجوری باشه اونم به مدت یک هفته؟ دفعه پیش هم تا دوهفته اینجوری بود دوباره یه هفته خوب بود دوباره اینجوری شد. 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به فکرمونن شیر میریزن تو لوله ها جای آب

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

البته اینجا کمتر دیده میشه سفیدیش. اوایل که اب میریختم تو لیوان بچم میگفت منم شیر میخام. دوساعت توضیح میدادم این آبه، شیر نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

کلره دیگه.توی عکس هم مشخصه داره از پایین شفاف میشه. نیاز به حوشوندن نیست. بزلرید توی پارچ کلرش میپره

اره گلم میدونم کلره. فقط قبلنا که میریختن خیلییی کم رنگ اب عوض میشد الان اب کااامل سفیده تو عکس خیلی کمتر مشخصه سفیدیش. درحدی که بچم فک میکرد شیر تو لیوانه. نمیدونستم این اندازه از کلر تو اب نرماله یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

اره گلم میدونم کلره. فقط قبلنا که میریختن خیلییی کم رنگ اب عوض میشد الان اب کااامل سفیده تو عکس خیلی ...

یوقتهایی مقدارش زیاد میشه، برای ماهم گاهی اینجوره، مشکلی نیست ، میگم فقط اول بزارید کلرش بپره بعد استفاده کنید

سلام😊 
آب ما زرده بنده خدا😑

من اینقد دلم میخاد اب تو شهرمون سهمیه بندی بشه😐😐

همش میگم کاش بیان بگن از یه مقداری به بعد هرچی اب بیشتر استفاده کنی پول اب دوبله میشه. یا حتی سوبله. اخه یه همسایه داریم از دستش هر 3ماه یبار چاه کل ساختمون باید خالی بشه. آدمِ نفهم، شیر آب و باز میذاره و میره میشینه چای میخوره یا شام میخوره شیر هم تا اخر باز، یا قلیون درست میکنه میره میشینه قلیون کشیدن. یا خونه رو وقتی جارو سیخی میکشه باز میذاره میگه اخههه من وقتی خونه جارو میکنم هی میام جارو رو زیر شیر اب خیس میکنم دیگه. تا کِی شیر و باز کنم دوباره. بچش هرروزززز تو حموم 3ساعت آب بازی میکنه. یا میگه اینکه چیزیییی نیست من اب حموم و باز میذارم یه40دیقه ای گرم بشه حموم میرم یه استراحت میکنم بعد میرم حموم. اینقد حیفم میاد واسه اون آبی که راحت دراختیار همچین ادماییه بعد یسری ها اب میخرن. هرچی میگم اب نیست. دوروز دیگه بچه هات باید عذاب بکشن میخنده هیچی نمیگه. کاش کاری از دستم برمیومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

یوقتهایی مقدارش زیاد میشه، برای ماهم گاهی اینجوره، مشکلی نیست ، میگم فقط اول بزارید کلرش بپره بعد اس ...

خیلیییی ممنون گلم مرسی بابت راهنماییت عزیزم 😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

من اینقد دلم میخاد اب تو شهرمون سهمیه بندی بشه😐😐 همش میگم کاش بیان بگن از یه مقداری به بعد هرچی ا ...

منم عقیده دارم  آب و برق و گاز تو کشور ما ارزونه.. تنها راه درست مصرف کردن هم گرون کردنشه...