2821
2789
میپوشم. اما دیگه بیرون میرم میام یا به دخترم غذا میوه خوراکی دادنی حتما باید با مایع بشورم. این کرون ...

ارههمینالکلادستامون وداغون کرد مایع نزن زیاد من زیاد استفاده نمیکنم مواد سوینده ولی اب خالی هم که به دستم بخوره دیتام میسوزه وترک ترک میشه و خارش داره قررررمزم هست😤😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ارههمینالکلادستامون وداغون کرد مایع نزن زیاد من زیاد استفاده نمیکنم مواد سوینده ولی اب خالی هم که به ...

اره برای منم یه وقتایی آنقدر میخارونم خون میاد.پماد بتامتازون تاثیر داره برای من. چند روز پشت سرهم که میزنی خیلی خوب میشه. ولی من بدم میاد از پمادش خیلی چربه

اره برای منم یه وقتایی آنقدر میخارونم خون میاد.پماد بتامتازون تاثیر داره برای من. چند روز پشت سرهم ک ...

من اوایل دوتا پماد ترکدب میزدم خوب بود کم کم دیدم ایناهم تاثیری نداره داره شدیدتر میشه هر روز پمادای مختلبی استفاده کردم ولی هنوز نتیجه نگرفتم میترسم دستام همبنجوری بمونه اخه دلیلشم نمیدونم چیه که یهو اینجوری شد دستام😫

روزانه دوبار بمالید به محل اگزما اگر روغن رو قبل استفاده گرم کنید اثرش چند برابر میشه قبل خواب هم زم ...

سلام دوست عزیز

سپاس از توصیه تون

من پاهام درگیره

شبها که بخوام روغن بزنم جوراب نخی بلند بپوشم مشکلی نداره؟ چون نپوشم همش میماله به تشک

از اونطرف همش جذب جوراب نشه

عجب گرفتاری شدیما

سلام دوست عزیز سپاس از توصیه تون من پاهام درگیره شبها که بخوام روغن بزنم جوراب نخی بلند بپوشم مشک ...

خب پلاستیک سلفون ببندین روش جوراب بپوشین اینجوری هم گرم میشه پاتون هم روغن جذب جوراب نمیشه