2777
2789
عنوان

چندتیکه طلا دارم میخوام بفروشم بینیمو عمل کنم ی مشکلی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 32 پست
طلا فروشی آشنا داریم ک هروقت بخوام طلا وردارم ۲ ۳ تومنش بمونه مشکلی نداره و تو چندماه بهم فرصت میده ...

نههههه کلی ضرر میکنی اینطوری 

موقع خریدن دستمزد هم میدی ولی فرختنی اونو کم میکنن

دوستمون راست میگه بغضی دکترا قسطی انجام میدن

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادت نمیدن؟

ن مامانم ک همین الانشم ولش کنی ۴ تیکه طلای منم میگیره میبره حالا کمکم کنه،بچه ها ب نظرتون ی تیکه از طلاهامو فردا ببرم پیش آشنامون طلای بدون اجرت سنگین تر بیارم بعد پولشو ماه ب ماه بهش بدم؟

خونه وسیله نو استفاده نکرده نداری؟؟ یا این یا باید از یکی قرض بگیری منم میخوام عمل کنم.فعلا دنبال ...

جهیزیم هست اخه عقدم ولی نمیتونم بهشون دست بزنم چون مامانم خیلی حواسش هست انشاالله عزیزم

شوهرت اجازه میده طلاهاتو بفروشی؟

راضی نیست کاملا ولی با چندروز قهر کردن و قیافه گرفتن گفت برو بفروش عمل کن هنوزم صددرصد راضی نیست ولی من کار خودمو میکنم ک عمرم بی اعتماد ب نفسی پدرمو دراورد 

راضی نیست کاملا ولی با چندروز قهر کردن و قیافه گرفتن گفت برو بفروش عمل کن هنوزم صددرصد راضی نیست ولی ...

اره عمل کن اما ببین فقط هزینه عمل نیستا 

حداقل یکی دوتومن هزینه جانبی مثل ازمایشو عکسو دارو اینا داره

کدوم شهری؟

خرم آبادم اره میدونم برای همینم ی ۳۰ تومن باید داشته باشم

ببین من خودم بیمارستان دولتی عمل کردم 

دکترم هم تو خصوصی عمل میکرد هم دولتی  اون موقع ۵تومن اختلاف هزینه بود من دولتیو انتخاب کردم و واقا هم راضی بودم 

اول اینکه برو دنبال دکتر خوبی ک نو دولتی عمل میکنه ک هزینتم کمتر شه 

دو اینکه همون موقع ک من عمل میکردم ب دختر دیگه اومد اونو دانشجوی دکترم عمل دکتر ازش پول نگرفته بود فقط دوتومن هزینه بیمارستان داد 

این دکتره تو کلیاینیک خود بیمارستان کار میکرد و هرکی تو اون کیلینیک ویریت شه  دکتر نباید پول بگیره غیرقانونیه کلا 

سر عملش دکتر منم بالایرش بود اتفاقا بینیشم عالی شده بود 

میتونی این موردم بپرسی

ن مامانم ک همین الانشم ولش کنی ۴ تیکه طلای منم میگیره میبره حالا کمکم کنه،بچه ها ب نظرتون ی تیکه از ...

نه ضرر میکنی اگه بتونی جایی کار کنی بزاری رو‌پول طلاها خوبه

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا