2777
2789
عنوان

عصب کشی مجدد دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 12156 بازدید | 38 پست
درد که نداره چون بیحسی استفاده میشه ولی خب بعید میدونم که عصب کشی مجدد باشه همون ترمیم مجدد بیشتر به ...

اگه حس سرما و گرما نداشته باشم یعنی وضعیت چطوریه؟؟ 

تهران هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حس سرما و گرما نداشته باشم یعنی وضعیت چطوریه؟؟  تهران هستم

ینی عصب کشی مشکلی نداره فقط در حد ترمیم هست 

تهران پزشک برای ایمپلنت زیاد هست با قیمت مناسب 

همون ترمیم یا غصب کشی هم همینطور چون رقابتی هست جاهای مناسب زیاد هست گلی 

ینی عصب کشی مشکلی نداره فقط در حد ترمیم هست  تهران پزشک برای ایمپلنت زیاد هست با قیمت مناسب&nb ...

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت.حتما پیش متخصص میرم تاببینم باید چیکارش کنه. 

نه فعلا. دستم خالیه ببینم ماه بعد میتونم برم 😭

میدونی من دندانپزشکم گفت حیفه دوباره دندون رو باز کنیم بزار باشه هروقت علایم نشون داد ببر . ولی ته دندونم یکم پوسیدگی هم داره 

سلام عزیزم. شکل عصب کشی مجدد کردی؟ منم دندونم درد ندارد ولی دکترا از روی عکس میگن خوب عصب کشی نشده و باید مجدد بشه. میترسم خوب جواب نده و دندون از بین بره. الان کاری باهام ندارد. ۴ تا دندونم هم همینه. الان شما چیکار کردی؟

سلام عزیزم. شکل عصب کشی مجدد کردی؟ منم دندونم درد ندارد ولی دکترا از روی عکس میگن خوب عصب کشی نشده و ...

برای منو فقط روکش کرد چون ریخته بود دندونم عصب کشی لازم نداشت

عصب ها دفعه قبل کامل خالی نشده،باید مواد دندون خالی بشه،مجدد عصب کشی بشه ،پر بشه .روکش بذارین بهتره.چون دندون نازک میشه ،احتمال شکستن زیاده.من چندسال پیش انجام دادم .دوتا