2777
2789
عنوان

عصب کشی مجدد دندان

12120 بازدید | 38 پست

دوستان یکی از دندونامو‌ هفت سال پیش عصب کشی کردم الان تو عکس ریشه اش التهاب داره. دکتر عمومی گفت باید بری پیش متخصص ریشه احتمالا دوبارت عصب کشی کنه . 

کسی انجام داده ؟ درد داره ؟ هزینش اش بالاس ؟ و اینکه حتما باید روکش بشه ؟ چون سری اول روکش نکردم ‌

متخصص ریشه بهت دارو میده اگ اوکی نشد درمان مجدد میشه که اره پول عصب کشی و پر مجدد رو باید پرداخت کنی اگه دکتری ک قبلا انجام داده بری پیشش که خیلی بهتره 

روکشم اره حتما بعد از اینکه درستش کردی انجام بده ک خراب نشه دیگ 

البته اگ بشه مجدد درست کرد چون بعضی اوقات التهابای کیستی هست که باید کشید دندون رو بازم باید حتما دکتر ببینه بهتره عکس دندونت رو تونستی بزار ببینم 

متخصص ریشه بهت دارو میده اگ اوکی نشد درمان مجدد میشه که اره پول عصب کشی و پر مجدد رو باید پرداخت کنی ...

عزیزم دو سه تا دکتر نشون دادم البته عمومی بودن چیزی راجب کیست و آبسه اینا نگفتن فقط گفتن التهاب داره. 

میترسم انجام بدم اینهمه هزینه که فک کنم کم کم شش تومن میخاد آخرشم دندون نشه برام. اره عکسشو دارم. خیلیمممممم افتضاح گرون شده. بزار الان عکس میفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3,تا دندون نیاز به عصب کشی دوباره دارم که عصب کشی ضعیف هست و ریشه عفونت داره کمی رفتم چندجا دکتر و درمانگاه هر کدوم یه چیزی میگه یه دکتر گفت باید بری از متخصص درمان ریشه و متخصص پرتز تابیده بگیری تا کار انجام بدم 

یکیش گفت دونه ای 6میگیرم عصب کشی دوباره و روکش انجام میدم 

ولی تا جایی که من پرسیدم باید حتما متخصص درمان ریشه بری انجام بده اونم قیمتش از عصب کشی معمولی گرونتره

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
عزیزم دو سه تا دکتر نشون دادم البته عمومی بودن چیزی راجب کیست و آبسه اینا نگفتن فقط گفتن التهاب داره ...

پس اگ کیست و ابسه نیست شاید مشکل از دندونای دیگس 

با چیزای سرد و گرم درد میگیره ؟؟

پس اگ کیست و ابسه نیست شاید مشکل از دندونای دیگس  با چیزای سرد و گرم درد میگیره ؟؟

نه تازه دنداپزشکی بودم عکس کلی گرفتم خوده همون دندونم هست. درد نداره فقط به اون دندون دست میزنم حس میکنم فشار دستم حس میکنه. گوشه شم شکسته یکم. 

3,تا دندون نیاز به عصب کشی دوباره دارم که عصب کشی ضعیف هست و ریشه عفونت داره کمی رفتم چندجا دکتر و د ...

اره عصب کشی مجدد رو حتما باید بری پیش متخصص میدونم. اگه روکش و عصب کشی باهم شش تومن باشع بازم خوبه ب نظرم. اینجوری که قیمتا سر به فلک زده والا میترسم ب ده تومنم برسه میگم اینهمه هزینه کنم آخرم جواب نده برم همون بکشم و ایمپلنت کنم خلاص 

عصب کشی مشکلی نداره لثت عفونت کرده التهاب از اون هستش چون فاصله بین دندانی داشتی غذا ممکنه گیر کرده و باعث پوسیدگی شده 

دکتر براتون مجدد باز میکنن و براتون مواد ضدحساسیت میذارن و مجدد پر میکنن به احتمال زیاد 

عصب کشی مشکلی نداره لثت عفونت کرده التهاب از اون هستش چون فاصله بین دندانی داشتی غذا ممکنه گیر کرده ...

عزیزم شما دنداپزشکی خوندی

اگر اینجور باشع که خوب خیلی بهتره. فقط هزینه روکش میدم  

راسش بخوای میترسم از عصب کشی مجدد که حین کار درد داسته بلشع.  

عزیزم شما دنداپزشکی خوندی اگر اینجور باشع که خوب خیلی بهتره. فقط هزینه روکش میدم   راسش بخوای ...

درد که نداره چون بیحسی استفاده میشه ولی خب بعید میدونم که عصب کشی مجدد باشه همون ترمیم مجدد بیشتر بهش میخوره 

فشار دست روحس میکنید چون دندونای مجاور عصب دارن 

بهتره با یه وسیله تست سرما و گرماش کنی ببینی درد داره همون دندون رو یا نه 

مثل گوش پاک کن بزار فریزر یخ بشه بزار رو دندون ببین دردداره