2777
2789

دوستان من ۳۴شب خوندم ی شب خاب مار دیدم و ی شب خاب اینکه چن تا سگ و با شالم از حیاط انداختم بیرون و در رو بستم..الان نمیدونم باطل شده یا ن..

نظرتون چیه.؟

تروخدا هرکی تجربه داره یا اطلاعات بهم بگه..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سگ سیاه بود ؟  اگر سیاه بوده یعنی دشمنات رو از خونت بیرون کردی گمون کنم

ن سیاه نبود دو تا سگ بودن آمدن طرفم منم خیلی میترسیدم ولی رفتم جلو و با شالم زدم از سرشون و زودی در رو بستم

دوتا سگ بودن ی جورایی مریض یا کسل بودن یا تحت فشار رنگشون زرد بود

فک کنم موفق شدی باطلش کنی ولیییی ادامه بده بازم  

بعت نگفتن کار کیه

اخه اخر نماز  میگن نشون بده بهم کار کیه  و اینک دعاکجاست

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

نشونه باطل شدن دعای بد چیه خانوما؟ و اینکه دعا باطل شه برمیگرده به دعا گیرنده؟

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
چی هست اصلا؟ 

هر سحری و طلمسی داشته باشی  با خوندن این نماز باطل میشه

موکل ها اذیتت میکنن ک نزارن بخونی ولی باید ادامه بدی تو خاب کسی ک طلسمت کرده رو مینبی و اگه طلسمی باشه مکان طلسم و اینا میینی.. خلاصه خواب  ی حیون موزی مث گربه و مار و عقرب میبینی ...

نشونه باطل شدن دعای بد چیه خانوما؟ و اینکه دعا باطل شه برمیگرده به دعا گیرنده؟

نبابا فک نکنم برگرده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
فک کنم موفق شدی باطلش کنی ولیییی ادامه بده بازم   بعت نگفتن کار کیه اخه اخر نماز  میگن ن ...

اخه دبگ خسته شدم بخدا ۳۴شب هر بار ۱ساعت طول میکشه امشب مریض هم هستم ب زور سرپا وایمیستم‌.

توخواب دیدم ی مار وارد ی عالمه کاهو شد  و من نگران بودم زهرش و بریزه تو کاهو و مسموم بشیم ولی برا بقیه مهم نبود

بلافاصه یکی از زن های متاهل آشنا ک خیلی خانوادگی حسودی رو دیدم ک طلاق گرفته