2777
2789
عنوان

بیاین بگم شوهرم چی سرچ کرده بود

1192 بازدید | 16 پست

رفتم سر وقت گوشیش همین که باز کردم دیدم تو گوگل هست و سرچ کرده بودivfو نی نی سایتم بود 

اصلا شوهرمن تو این فازا نی نی سایت و اینا نبوده 

منم تازه عروسی کردم نیاز به ivfنداشتیم که بره سرچ کنه ولی همش بهم میگه که سریع بچه دار شیم بنظرتون چرا اینو سرچ کرده 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد زود بچه دار بشین و اطلاعاتی راجع به واژه ها نداره

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

حداقل دوسال بگزره بعد مردایی ک دروغگون معمولا سریع میخوان بچه دار شن‌ 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

شاید اسمشو شنیده کنجکاو شده

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
لاید کنجکاو شده ببینه چیه

ن بابا این همش سرش به کارشه وقت سر خاروندنم نداره 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
میخواد زود بچه دار بشین و اطلاعاتی راجع به واژه ها نداره

اخه ربطی به IVF نداره

قبل اینکه توذهنت غول درست کنی و هزارتا فکر و خیال کنی از اینکه جرا سرچ کرده خواهش میکنم اول از خودش ...

اخه گوشیش رمز نداره اگه بدونه دیقه دیقه چکش میکنم بدش میاد رمز میزاره روش😂

حداقل دوسال بگزره بعد مردایی ک دروغگون معمولا سریع میخوان بچه دار شن‌ 

ولی واقعا عااشق بچهاس هرکه میاد خونمون از اول که میاد تا اخرش بچشو ور میداره پیش خودش و باهاش بازی میکنه