2777
2789
عنوان

غسل

268 بازدید | 8 پست
من بعد از اذان صبح غسل کردم واجب بود ایا غسل روزه رو باطل میکنه
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
غسل یا حموم کردن روزه رو باطل نمیکنه امااینکه شما غسل واجب داشتی و بعداز اذان رفتی غسل کردی روزه ت باطله. چون غسل واجب برای وقتیه که نجاست وجود داره(خون حیض یا جنب)
خدمت و محبت این دو لذت شریف را، آفریدگار مهر، گوهر نهاد آدمی شناخته ست رهروی شنید و گفت: کار عاشقان پاک باخته ست. گفتم ای رفیق راه، یک نگاه مهربان که از تو ساخته ست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قبل از اذان حوصله نگرفت برم حموم ولی تا اذان زدن رفتم غسل کردم یعنی روزم باطله ?
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
اگه عذرقابل قبولی داشتی مثلا تا لحظه اذان خواب بودی و نرسیدی بری غیل کنی غیلت بعد اذان درسته اما اگه بیخود غسل واجبت ذو ترک کردی و هیچ عذری مثل خواب یا فراموشی یا کمی وقت نداشتی روزت صحیح نیست
به این اوصاف امروز روزم باطله خیلی بد شد
تنبلی کردم قبل از اذان غسل نکردم