2777
2789
عنوان

شوهرم دو ماه زندگي مشترك ترك كرده

2122 بازدید | 99 پست

دوستان خيلي داستانمون طولاني . همسرم خسيس در كل و عروسي … نداشتم. من تمام جهاز به غير تلويزيون و يخچال همسرم خريد اما اونم يخچال مادرشون ب اختلاف ميخوريم خودشون استفاده ميكنن و يه يخچال ٢٠ تومني اونم بعد ٣ ماه تو زندگي بوديم ميدن . و كليت شوهرم بچه ننه ، خسيس ‘ دست بزن و بد دهن خالهههه زنك و به شدت به خانواده و اقوام اش و دوستش وابسته و براي همه با من دعوا ميكرد و تو زندگي خودم شاغل هستم لباس هام خودم ميخريدم برنج و سبزي … از خانواده ام ب من ميرسه فقط اين اقا  خرج ماهي يبار مرغ بخرن ك اونم از من دنگ انگار ميخواستن و… عروسي ك نگرفتيم ي سفر ام  نرفتيم يكسال ٢،٣ ماه سر زندگي خودمم خونه ام هفته اول عقد ماشين مجرديمو دادم و وام خانواده ام جور كردن همسرمم قسط داد سال ٩٨ خونه ١٩٢ تومني خريديم بماند خانواده اش مخالف بودن خونه بخريم اول سه دنگ سه دنگ به اسم هم بود اما اين اقا منو ترك كردن رفتن و ب من گفتن ديه ميدم مهريه ندم جدا بشيم و مدام ميگفتن بايد جدا بشيم ك منم رفتم اقدام ب طلاق كردم اقا پشيمون برگشتن و منم ٣ دنگ خونه رو خواستم هر چند مال خودمو انگار. ب خودم داد و منم گفتم ٥٥ مهريه ميبخشم تا تو ام بدوني منم ميخوام زندگي كنم … خلاصه اين اقا اخلاق اش همون بود موند گزارش دادنش فقط يكم كم شده بود . خرج خونه نمياورد صبح زود ميرفت ساعت ١١ برميگشت و هيچ پولي ام نمياورد ميگفت نميدن … خلاصه منم خسته شدم شام درست نكردم گفتم برو گورتو گم كن خريد كن اينم ميره خوردي بيرون ساندويچ ميخوره ١٢ شب براي منم نميخره ، و مياد خونه دعوا ميكنم باهاش اين اقا صدامو ضبط ميكنه ك گفتم گورتو گم كن زنگ ميزنه ب دوستش مجرده و تو شكايت سابقه خوبي نداره زنگ ميزنه دوستش ب پليس و صورتجلسه ميكنه و با بغيرتي تمام يه چي بهم گفت كه نمتونم بگم …. و دوستشم ب من بي احترامي كرد و رفت گفته بود توافق كنيم خونه داشته باشم و تموم و من راضي شده ام زودتر از ادم بي غيرتي مثل اين خلاص بشم . ك داستان در اورده من طلاقت نميدم خونه ات ام بايد ب من بدي !!! و اينكه ١٣٠٠ نفقه برام ريخته ؟ مگه نفقه ١٣٠٠ !؟؟؟؟؟ 😟چون نفقه پرداخت نكنه طلاق بگيرم 

🕊

ای خدا از دست این مردا منم در حال جداییم 

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه وکیل خبره بگیر پوستش میکنن اصلا صدا مدرک نمیشه بعدم تو بگی برگ میخواست نره قفل ک عوض نکردی 

فقط ترسوندنت خونه رو از چنگت در بیارن... 

میدونی مقصر شمایی 

وقتی به خودت ارزش و بها ندی همینه 

هم ماشینت دادی 

هم وام بگیره 

هم وسیله نیاورده 

هم خرجت نداده

هم عروسی نگرفتا

خب خودت دراختیار ی بی سرو پا گزاشتی دو دستی یه چیزی هم روش دادی 

انگار هم ک# بدی هم کرایه 

خب معلومه طرف اینجوری خوشی زیر دلش میزنه 

دقیقا دختر عموی شوهر منم همین شده فقط اونا بچه هم دارن 

باز خونه و ماشین ب اسم خودشه

اولا در مورد ضبط صدا ک دستش جایی بند نیست

ثانیا تو بگی گورتو گم کن اونم باید بدو بدو بره؟

ثالثا اصلا خونه به نامش نکن... بذار شش ماه نباشه راحت میتونی بری بگی نیست و مراحل جدایی بدون به نام زدن خونه وقتی هم برگشت اجرا گذاشتن بقیه مهریه

رابعا برای دوماه ۱۳۰۰ ریخته؟ یه شش ماه صبر کن ببین بازم میریزه؟ اگر نریخت اقدام کن... فعلا هم اصلا نه دنبال آشتی باش نه دنبال طلاق بذار ببین خودش چه میکنه... شاغلی دیگه خودت فعلا زندگیتو بچرخون تا شش ماه 

خونت رو هم اصلا ترک نکن