من از این چله حاجت محال گرفتم دکترا بچم جواب کرده بودن گفتن عملش ریسک بالایی داره هیچ دکتری ناضرنبودعملش کنه گفتن ۱۰درصد امکان داره عمل خوب پیش بره وبهوش بیاد اگه هم عمل نشه نهایتا۳ ماه زنده است من بااین حرفا مردم زنده شدم خودم بستری شدم ازبس ضعیف شده بودم تو این مدت سریع ازحال میرفتم همش فشارم وقندم نوسان داشت اما به لطف امام حسین واین چله وخانوم مومنی که برام انجام داد این چله رو حاجت گرفتم بچم الان ۳سالشع ازبچگی گفتن زنده نمیمونه تومورمغزی داشت توی۶ماهگی گفتن زنده نمیمونه حالش خیلی بد بود خلاصه قرارشدسرشو عمل کنن دکتراگفتن۹۰درصد میمیره به یه خانوم تومحله قبلی مادرم خیلی پاک وسربه زیره زیاد پیر نیست اما ۴۵ ایناشه ولی اصلا بادیدن چهرش من از بچگی ارامش میگرفتم وقتایی ک با مامانم میرفتیم مسجد ایشونو میدیدم همیشه بهم محبت داشت وبهم شکلات اینا میداد خلاصه ازبچگی خیلی حس خوبی بهش داشتم وهمه محله هم خوبیشومیگن گفتم برای بچم دعا کن رفتم درخونش نشناخت معرفی کردم خودمو بغلم کرد گفتم بچم مریضه براش چله گرفت فقط رفتم بغلش گریه کردم براش دعا خوند باورم نمیشد بچم بعد عمل که بهوش اومد من حالم بد شد خودمم ۲روز بستری بودم بعد ۳ ۴ماه رفتم خونش بابت تشکر درواقع یجور معجزه بود زندگی دوباره بچم